x
 
   
Nakit s Swarovski kristali

Swarovski Kristali

Swarovski je majhen kos kristala, tvorba mešanice praha stekla in silicijevega dioksida. Z vrhunsko tehnologijo se kristal razreže v mehke in ostre krivine.

PRIPOROČAMO VAM
boderOGLEJTE SI VEČ

Swarovski Kristali

Swarovski je majhen kos kristala, tvorba mešanice praha stekla in silicijevega dioksida. Z vrhunsko tehnologijo se kristal razreže v mehke in ostre krivine. Kristali so po navadi prevlečeni s slojem, ki mu daje lesketav diamantni videz. Ravno to je tisto, kar ga poleg briljantnosti, brezhibnosti in kakovosti naredi tako zelo posebnega....več Swarovski so delo človeka natančnega obdelovanja/rezanja zelo kakovostnega svinčevega kristalnega stekla, ki vsebuje kvarc, pesek in druge minerale. Kristali Swarovski so izdelki posebne izdelave, ki jim omogoča njegovo lepoto in briljantnost. Oblikovan so do svoje popolnosti, glede na barvo, kakovost in obliko. Swarovski ima zelo prepoznavno obliko in sijaj, ki ga zaradi sijaja in kakovosti loči od drugih izdelkov.

Glamira daje v svoji kolekciji Swarovski prostor temnomodrim, zelenim, rdečim in sivkastim Swarovski kamnom. Uhani, prstani, ogrlice, manšetni gumbi in še več! Kristale Swarovski lahko kombinirate z drugimi dragimi in poldragimi kamni, ter jih vstavite in oblikujete Swarovski prstan. Lahko pa se poigrate z detajli in po želji oblikujete zapestnico, ki bo za vas ali pa za vašo posebno osebo lepo zasijala kot Swarovski zapestnica. Če želite razkriti čudovito barvo in lepoto kristalov Swarovski, lahko oblikujete posebno Swarovski uhane. Z izbiro lastnega oblikovanja, Glamira zadovoljuje še tako zahtevne apetite!