x
 
   
Citrine Jewellery

Citrin

Poldragi kamen citrin ima rumen odtenek, ki je nastal zaradi visokega pritiska in temperatur med formacijo mangana in titana.

ZAROČNI PRSTANI S CITRINOM

ZAROČNI PRSTANI S CITRINOM

PRIPOROČAMO VAM

boderOGLEJTE SI VEČ

Citrin

Poldragi kamen citrin ima rumen odtenek, ki je nastal zaradi visokega pritiska in temperatur med formacijo mangana in titana. Njegove barve se razlikujejo; od pastelno rumene do temno oranžne. Citrin je iz družine kremenjakov. Njegova zgradba je čista, sijoča ter je v naravi redek. Dolgo je med Grki in Rimljani veljal za sončni kamen, zaradi tega je simboliziral sonce. Citrin kopljejo v Južni Ameriki, predvsem na jugo v Braziliji in Boliviji. Citrin predstavlja astrološko znamenje dvojčka in je novembrski rojstni kamen.

Glamira za izdelovanje uhanov, prstanov, ogrlic, zaročnih prstanov, manšetnih gumbov in drugih izdelkov, izbira le najboljše, citrinove poldrage kamne kakovosti AAA. V spletni trgovini si lahko oblikujete nakit iz citrina, da boste lahko izžarevali svoje sončne žarke. Najlepše se pokaže v kombinaciji s platino, srebrom in belim zlatom. Opazili boste, da pokaže svojo svetlo in modno stran.

V povezavi z uspehom in blaginjo, citrin na izdelkih Glamira odseva moč sonca. Na ženskah hkrati pričara ženskost in sodobnost. Čudoviti citrinovi uhani poudarjajo večno mladost osebe, ki jih nosi. Nebeška Citrinova ogrlica vas izpolnjuje na načine, ki si jih ne morete zamisliti. Oblikujete si zvezdo z enim od citrinovih prstanov. Tako boste čisto svojo zvezdo vedno lahko nosili s sabo. Še nobena lepota ni bila tako cenovno dostopna in fantasična!