x
 
   
ORANŽNI SAFIR

ORANŽNI SAFIR

Posebna barva za poudarek prav posebnih značilnosti... Naj ta prekrasen kamen modrosti, kreativnosti in čutnosti v vašem življenju odigra pomembno vlogo.

Zaročni prstani z oranžnim safirjem

Zaročni prstani
z oranžnim safirjem

PRIPOROČAMO VAM

ORANŽNI SAFIR

Oranžni safir je zelo močan motivacijski kamen, primeren za pisatelje, pevce, umetnike in vse tiste, ki na kreativen način izražate svoja najgloblja čustva, misli in resnice. Kristal je v veliko pomoč in deluje kot vodilo pri uresničevanju božanske inspiracije. Oranžni safir oddaja življenjsko moč, ki obogati vašo seksualno energijo in poželenje, vse skupaj pa nadvse pozitivno vpliva na vašo plodnost. Ta kristal pomirja srce in glavo. Pomaga pri sproščanju napetosti v glavi in odbija neželene misli. Opogumlja vas k ohranjanju odprte glave in pomaga, da sprejmete življenje v vsej njegovi lepoti, obenem pa v vaše življenje vrača svetlobo, občutek sreče in v vašem telesu vzpostavi ponovno ravnovesje.
Oranžni safir bo akiviral in očistil vašo drugo čakro. Nadziral bo pretok energije in pretok informacij iz vašega telesa v vaše možgane in iz vaših možganov v vaše telo. To je kristal zanosa, blaženosti in sreče. Okrepil bo vaše videnje in vašo inspiracijo, to pa bo okrepilo vaše splošno občutenje in smisel za komunikacijo. Kristal bo poskrbel za uravnoteženje vašega kreativnega izražanja in srčne moči ter omogočil, da bo vsako vaše dejanje manifestacija splošnega dobrega.
Oranžni safir bo v vaše življenje prinesel dodaten enrgijski zalogaj zabave, sreče in prijateljstva. Vaše ljubezensko življenje bo dopolnil z več zadovoljstva in romantike in obenem poskrbel za družinsko povezanost.