KOLEKCIJE

Prizadevamo si za odličnost in poskušamo ustvariti edinstvene zbirke, ki ustrezajo vašim neobičajnim strastem. Nikoli se ne zadovoljite s povprečjem in dovolite, da vas GLAMIRA vodi skozi svet najbolj modernega in prefinjenega nakita.

DVOJNA RABA

Ne zadovoljite se z enim videzom! GLAMIRA vam ponuja priložnost, da svoj prstan uporabite v dveh različnih slogih. Vse kar morate storiti je, da ga razstavite in spremenite vaš prstan v slog, ki si ga želite. Presezite običajno in oglejte si našo zbirko prefinjeno oblikovanih prstanov z dvojno rabo.

BISER

Biseri, eden od največjih in najstarejših čudežev narave, že stoletja navdušujejo ženske. Natančno izbrano iz kvalificiranih virov, vam GLAMIRA prinaša najboljše, kar lahko dobite. Oglejte si našo biserno kolekcijo in si privoščite odličen kos.

EMAJL

Očarani boste z obstojno, pralno in sijočo končno obdelavo, saj je emajle gotovo eden od najnovejših trendov, ki krasijo nakit. Popolna zmes modernega in tradicionalnega naredi emajl za nepogrešljivo funkcijo in GLAMIRA je za vas pripravila kolekcijo, ki si jo lahko ogledate.

Zbirka sanjskih odtenkov

Vse sanje, za katere želite, da bi trajale večno, so ujete v odtenkih čudovitega safirja. Bodite vi tiste sladke sanje, ki si jih bodo vsi zapomnili. Zbirka sanjskih odtenkov ima vse, kar je potrebno, da vas naredi edinstvene in nepozabne.

Fuzija

Nov vdih v svet nakita z združevanjem tradicionalnih modelov s sodobno estetiko. Izdelan z žično mrežo, ki pušča vrzeli med žicami, je fuzijski nakit delo ročne izdelave.

Črni dotik

Prekinite monotonost z estetskim videzom in redkostjo s to izvrstno prevleko, izdelano do popolnosti in v skladu z vašimi pričakovanji. Raziščite edinstveno in modno kolekcijo Black Touch, sestavljeno iz sort, primernih za vsak okus.

Zbirka živali

Glamirina natančna izdelava je združila najbolj ikonične figure živali z dragimi kamni in kovinami. Zdaj izkusite močan duh narave v nakit in uživajte v privilegiju, da izstopate s pristnimi dizajni!

Kolekcija Organskih dizajnov

"Kolekcija Organic Design s svojo prvotno predstavitvijo prinaša novo perspektivo nakitni modi. Dopolnite svoj videz s temi edinstveno oblikovanimi kosi, ki ustrezajo kateremu koli slogu. Naredite korak dlje od običajnega in odkrijte čudovit učinek čiste kovinske oblike!

Influencers X GLAMIRA

Vpadljive kolekcije, ki odražajo edinstven občutek najvplivnejših imen mode in življenjskega sloga, so se srečale s čarobnim pridihom GLAMIRE ... Pridružite se najnovejšim trendom s temi strastno oblikovanimi kolekcijami in se počutite elegantno!
boderOGLEJTE SI VEČ
 • Poročni Prstani

  Poročni Prstani
  Za vašega življenjskega sopotnika - naj vajini poročni prstani predstavljajo večni krog ljubezni in obilja. V prstane lahko vgravirate sporočilo po vaši izbiri.

 • Zaročni prstani

  Zaročni prstani
  Zaroka z nekom naj bi se označila na prstu leve roke, ki je poznan tudi kot žila ljubezni. Na ta način naj bi se par združil tudi v srcu. Pokažite svojo vdanost z večnim zaročnim prstanom!

 • ŽENSKI NAKIT

  ŽENSKI NAKIT
  Glamira je pravi kraj za elegantne in pametne ženske, ki si želijo brskati po ženskem nakitu najvišje kakovosti.

 • MOŠKI NAKIT

  MOŠKI NAKIT
  Glamira s svojim moškim nakitom ustvarja definicijo stila, imenitnosti in šarmantnosti. Moškim, ki jim je mar za videz, bodo našli vse, da se bodo počutili očarljivi.

Nalaganje...