x
 
   
 

POMOČ IN IZOBRAŽEVANJE

Vaš vodnik o vsem, kar je potrebno vedeti o privlačnem značaju nakita.

IZOBRAŽEVANJE O DIAMANTIH

IZOBRAŽEVANJE O DIAMANTIH
Diamanti so edinstveni dragulji, ki predstavljajo večni občutek ljubezni. V sebi imajo izjemno lepoto, ki se je potem spremenila v kos nakita in zato pri ljudeh veljajo za zelo elegantne in imenitne. Kliknite tukaj, če želite izvedeti več o tem čudovitem kamnu.
IZOBRAŽEVANJE O DIAMANTIH

IZOBRAŽEVANJE O DRAGIH KAMNIH

IZOBRAŽEVANJE O DRAGIH KAMNIH
Dragi kamni so očem lahko zelo privlačni. Tu imate bleščeč smaragd, temno modri safir, ognjeno rdeči rubin in druge. Vsak je lahko v drugačni velikosti in rezu. Tukaj preberite več o čudovitem svetu dragih kamnov.
IZOBRAŽEVANJE O DRAGIH KAMNIH

VODNIK PO ZAROČNIH PRSTANIH

VODNIK PO ZAROČNIH PRSTANIH
Enkrat v življenju imate priložnost srečati nekoga posebnega in kaj je najboljša upodobitev večne ljubezni kot zaročni prstan? V GLAMIRI smo prepoznali pomen najprimernejše izbire in zato vam ponujamo vodnik, ki vam lahko pomaga izbrati najboljši zaročni prstan za vašo najdražjo osebo. Preberite si več o zaročnih prstanih.
VODNIK PO ZAROČNIH PRSTANIH

VODNIK PO POROČNIH PRSTANIH

VODNIK PO POROČNIH PRSTANIH
Poročni prstani simbolizirajo neskončnost in ljubezen skozi čas. Opozarjajo na zavezo med dvema posameznikom, ki sta si obljubila, da se bosta vedno medsebojno spoštovala. Oglejte si naš vodnik po poročnih prstanih, ki vam bo pomagal izbrati pravi poročni prstan, ki ga boste nosili celo življenje.
VODNIK PO POROČNIH PRSTANIH
boderOGLEJTE SI VEČ
 • PRIMERJAVA KAMNOV

  PRIMERJAVA KAMNOV
  Diamanti, beli safirji in kristali Swarovski lahko povprečnemu očesu izgledajo enako, vendar temu ni tako, saj vsi trije kamni kažejo edinstvene lastnosti, prednosti in različne pogoje, ki lahko ustrezajo različnim priložnostim. Kliknite tukaj, da preučite njihove razlike, preden izberete pravi kamen za vaš dogodek.

 • VODNIK PO ROJSTNIH KAMNIH

  VODNIK PO ROJSTNIH KAMNIH
  Rojstni kamni že dolgo časa povezujejo vaš rojstni mesec z redkimi in imenitnimi dragimi kamni. Veljajo za zelo pomembno darilo za vse vrste priložnosti in vsi imajo edinstveno moč. Tukaj si preberite več o rojstnih kamnih.

 • IZOBRAŽEVANJE O BARVNIH DIAMANTIH

  IZOBRAŽEVANJE O BARVNIH DIAMANTIH
  Naravni barvni diamanti so cenjeni, ker so redki, lepi in imenitni dragulji..
  Obstajajo v različnih barvah, kot so rožnata, rjava, rumena in druge barve. Tukaj boste izvedeli več o svetu barvnih diamantov.

 • IZOBRAŽEVANJE O BISERIH

  IZOBRAŽEVANJE O BISERIH
  Prazgodovinski ljudje so bili prvi, ki so opazili lepoto biserov. Ta dragulj je ustvarila narava, brez človeške pomoči in mnoge dame ga imajo za izjemno darilo. Povezan je tudi z Luno in planetom Venero. Več o bistvu biserov si preberite tukaj.

 • VODNIK ZA IZBIRO VELIKOSTI PRSTANA

  VODNIK ZA IZBIRO VELIKOSTI PRSTANA
  Eden od najpomembnejših korakov pri nakupu prstana za najbolj nepozaben trenutek v vašem življenju je izbira prave velikosti. Obstajajo različni pogoji, ki lahko vplivajo na ta proces. GLAMIRA vam ponuja vodnik za izbiro velikost prstana, imate pa tudi možnost, da naročite brezplačen merilec za natančno merjenje. Več o tem si preberite tukaj.

 • VODNIK ZA IZBIRO VELIKOSTI ZAPESTNICE

  VODNIK ZA IZBIRO VELIKOSTI ZAPESTNICE
  Najpomembnejša stvar pri izbiri prave zapestnice je velikost zapestja. Kliknite tukaj, če želite izvedeti vse, kar morate vedeti, da boste opravili natančne meritve.

 • ZAKAJ IZBRATI GLAMIRO?

  ZAKAJ IZBRATI GLAMIRO?
  V podjetju GLAMIRA si prizadevamo zagotoviti najvišjo raven storitev za stranke ter izdelke z najboljšo kakovostjo. Kliknite tukaj, da si ogledate številne druge razloge, da izberete GLAMIRO za vašo posebno priložnost.

 • POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

  POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA
  V GLAMIRI povsem razumemo, da je to lahko eden od najpomembnejših nakupov v vašem življenju in zato želimo odgovoriti na vsa vaša vprašanja, tako da boste prepričani, da ste pravilno izbrali. Kliknite tukaj, da si ogledate najpogosteje zastavljena vprašanja.