Kdo smo?

Prva trgovina je bila ustanovljena leta 1999 v Heilbronnu v Nemčiji, kjer se še vedno nahaja sedež podjetja in središče vseh podružnic. V osmih letih uspešnih izkušenj v visoko razvitem sektorju proizvodnje nakita je podjetje šlo skozi velike poslovne spremembe, v želji, da bi razvilo svojo lastno ponudbo in povečalo svojo bazo strank. Trgovsko ime GLAMIRA, ki se je razvilo iz majhnega draguljarne v enega ključnih akterjev v sektorju proizvodnje nakita, je bilo ustanovljeno leta 2011. Do konca leta 2011 je GLAMIRA poleg Nemčije dosegla fascinanten razvoj tudi na trgih Združenega kraljestva in Španije.

V letu 2012 je GLAMIRA pričela z načrtovanjem in razvojem lastnih izdelkov. Ta sprememba strategije je omogočila aktiven vstop na širše mednarodno prizorišče. Istega leta je GLAMIRA začela poslovati tudi v Avstriji in Švici. V letu 2013 je družba uspešno vstopila na nadaljnje mednarodne trge, in sicer je v svoj rastoči portfelj vključila Finsko, Italijo, Dansko, Švedsko in Francijo. Na krilih te rasti je GLAMIRA lansirala lastne proizvodne obrate v Nemčiji.

Tekom leta 2014 je GLAMIRA okrepila svojo korporativno strukturo, kar ji je omogočilo vstop na trge zahodne Evrope in hiter razvoj na ključnih evropskih trgih. V letu 2016 je GLAMIRA nadaljevala širitev poslovanja na trge Vzhodne Evrope in Daljnega vzhoda, ter ZDA, Pacifika in Južne Amerike.

V letu 2019 je GLAMIRA poznana kot pionirska zlatarna, ki svoje izdelke dostavlja v več kot 60 držav in iam svoja zastopništva v 6 državah - v Nemčiji, Švici, ZDA, Avstraliji, Bolgariji in Turčiji.

V Glamiri neumorno delamo, da bi učinkovito in profesionalno zadovoljili potrebe naših cenjenih strank - v skladu s korporacijskimi vrednotami integritete in zaupanja. GLAMIRA je razvila E-Commerce infrastrukturo svetovnega ranga, da bi z zagotavljanjem hitre in kakovostne storitve ter uporabo najnovejše tehnologije, zadovoljila potrebe današnjih globalnih potrošnikov.

https://www.glamira.si/glamira-worldwide/