Nalaganje...

Kdo smo?

Prva trgovina je bila ustanovljena leta 1999 v Heilbronnu v Nemčiji, kjer se še vedno nahaja sedež podjetja in središče vseh podružnic. V osmih letih uspešnih izkušenj v visoko razvitem sektorju proizvodnje nakita je podjetje šlo skozi velike poslovne spremembe, v želji, da bi razvilo svojo lastno ponudbo in povečalo svojo bazo strank. Trgovsko ime GLAMIRA, ki se je razvilo iz majhnega draguljarne v enega ključnih akterjev v sektorju proizvodnje nakita, je bilo ustanovljeno leta 2011. Do konca leta 2011 je GLAMIRA poleg Nemčije dosegla fascinanten razvoj tudi na trgih Združenega kraljestva in Španije.

V letu 2012 je GLAMIRA pričela z načrtovanjem in razvojem lastnih izdelkov. Ta sprememba strategije je omogočila aktiven vstop na širše mednarodno prizorišče. Istega leta je GLAMIRA začela poslovati tudi v Avstriji in Švici. V letu 2013 je družba uspešno vstopila na nadaljnje mednarodne trge, in sicer je v svoj rastoči portfelj vključila Finsko, Italijo, Dansko, Švedsko in Francijo.

Tekom leta 2014 je GLAMIRA okrepila svojo korporativno strukturo, kar ji je omogočilo vstop na trge zahodne Evrope in hiter razvoj na ključnih evropskih trgih. V letu 2016 je GLAMIRA nadaljevala širitev poslovanja na trge Vzhodne Evrope in Daljnega vzhoda, ter ZDA, Pacifika in Južne Amerike.

Leta 2020 je GLAMIRA postala pionirski draguljar, ki dobavlja v več kot 65 držav s sedeži v 8 državah - Nemčiji, Švici, ZDA, Veliki Britaniji, Norveški, Avstraliji, Bolgariji in Turčiji.

V Glamiri neumorno delamo, da bi učinkovito in profesionalno zadovoljili potrebe naših cenjenih strank - v skladu s korporacijskimi vrednotami integritete in zaupanja. GLAMIRA je razvila E-Commerce infrastrukturo svetovnega ranga, da bi z zagotavljanjem hitre in kakovostne storitve ter uporabo najnovejše tehnologije, zadovoljila potrebe današnjih globalnih potrošnikov.

https://www.glamira.si/glamira-worldwide/