Nalaganje...

Preklic Naročila

Zakonske pravice glede vračila izdelka

Imate pravico do vračila izdelka, v roku 14 dneh od datuma dostave naročila. Poslati nam morate pisno obvestilo (pismo, email ali fax). Če hočete garancijo, da vračilo poteče v danem času, je nujno, da nas ali pisno obvestite ali pošljete izdelek, v roku 14 dneh, nazaj.

Vračilo pošljite na:

GLAMIRA.si
GLMR EOOD
bul. Andrey Lyapchev №1A
Sofia 1756, Bulgaria
Email: service@glamira.si

Posledice vračila:

V primeru uspešne razveljavitve, se vsi izdelki, servis ali denar podan s katerekoli strani morajo vrniti in kakršnakoli sredstva, ki so se nakopičila, se sprostijo. V primeru, da so izdelki po vračilu poškodovani, mora stranka plačati kompenzacijo. Da prerečite plačilo kompenzacije za škodo, priporočamo, da ne uporabljate izdelka na kakršenkoli način, ki bi lahko zmanjšal njihovo vrednost. Dolg katerekoli kompenzacije, zaradi poškodbe izdelka, se bo odtrgal od računa vračila denarja.

Vračilo ne velja za naslednje izdelke:

Izdelki, ki so bili proizvedeni po strankinih željah ali ki so bili prikrojeni določenim potrebam stranke, izdelki, ki niso primerni za vračilo zaradi stanja v kakršnem so, izdelki, ki se zlahka poškodujejo in izdelki, katerim je potekel datum veljavnosti.