Nalaganje...

Vodič za izbor zaročnega prstana

Vodič za izbor zaročnega prstana

Koliko bi naj zapravil?

Zaročni prstan se kupi le enkrat v življenju, zato je zelo edinstven in poseben za kupca, kot za prejemnika. Načrtujete porabiti mesečno, dvomesečno ali večmesečno plačo? Resnica je, da je proračun za zaročni prostan zelo relativna stvar in nima pravil ampak drugačna pričakovanja. Prvič, lahko ustvarite proračun in nato upoštevate njen slog, okus in osebnost. Po brskanjo po modelih, možnostih kamnov in kovin, preverite cene in poiščite alternativne stile, ki zagotavljajo najbližji znesek, ki ste ga imeli v mislih. Diamanti so vedno najboljša izbira s svojo močno in mogočno življensko dobo. Seveda, ker so zelo redki, so posledično tudi dražji. Finančni položaj, pričakovanje partnerja in smiselnost prstana so najpomembnejši dejavniki, na katere se morate osredotočiti. Po načrtovanju proračuna prebrskajte stile prstanov in poiščite najprimernejši kos z upoštevanjem njenega osebnega stila. Ne glede na ceno, če že imate cenovni razpon, je glavna težava najboljši dizajn. Morate biti prepričani, da boste dobili točno tisto, kar hočete in kaj si lahko privoščite. Zato namesto, da bi se obkrožali z miti, poslušajte svoj notranji glas in poiščite najboljši zaročni prstan za Vašo ljubljenko, prstan, ki jo bo naredil veselo za večno.

Katero kovino naj izberem?

Vodič za izbor zaročnega prstana

To je zelo osebna izbira, ker ima vsaka ženska drugačen slog. Zato morate najprej razmisliti o njenem okusu, njeni obleki in dati pozornost na dizajn in barvo njenih kosov nakita. Če je rada klasična, je brezčasno rumeno zlato lahko odlična opcija. Po drugi strani če ima rada sodobne modele je lahko belo zlato zelo primerno za njo. Platina je odlična izbira, če nosi prstan vsak dan in ima aktivno življenje. Paladij se z njegovo lahkoto odlično poda njenim čustvom. Če je romantična princesa, jo bo topel pink ton rožnato zlata zelo razveselil.

Kateri stil naj izberem?

Kateri stil naj izberem? (Ne priporočamo Vam klasični solitaire. Šli bomo čez unikatne stile, pavirane kamne, halo..itd.) Stil prstana pokaže Vaš osebni okus in je fizični dokaz Vašega edinstvenega sloga. Zaradi tega se vsak oblikovalec zaveda kako pomemben je širok izbor nakita, da zadovolji svoje stranke.

Solitaire Pave

Solitaire Pave: Če ste klasični ljubimec in minimalist, Vam bo všeč preprost, vendar blesketajoč solitaire pave stil. Majhne kovinske kroglice in vilice dodajo iskrico kamnu in odlično poudarijo srednji kamen. Lahko dobite sodoben ali vintage slog po Vašem okusu, z solitairskim utiranjem.

Prikaži model prstanov Solitaire Pave 
Halo

Halo: Ostajate v trandu in ste modno ozaveščeni, hkrati pa delikatni? Potem je stil halo pravi za Vas. Halo dizajn ustvarja večji videz kamna in povečuje briljantnost s spremljajočimi kamni.

Prikaži model prstanov Halo 
Flower (rožnat)

Flower (rožnat): So Vam všeč elegantni in cvetlični modeli, ampak ste hkrati navdušenec stilov, ki obračajo glave? Flower kolekcija Vam pomaga ustvariti edinstven izgled z veliko dimenzijami. Če imate majhne in elegantne roke ali prste, nežni modeli predstavljajo eleganten izgled.

Prikaži model prstanov Cvet 
Exclusive (ekskluziven)

Exclusive (ekskluziven): Če ste pustolovski, ustvarjalni in svobdno, bo ekskluzivna zbirka ustrezala Vašim pričakovanjem. Vemo, da je lepota v detajlih. Z delikatno oblikovanimi oblikami bomo uspeli prikazati visokost srednjega kamna.

Prikaži ekskluzivne modele prstanov 
Tension (napetost)

Tension (napetost): Če je sodoben izgled opis Vašega sloga, bo edinstven izgled in očarljiv odsev tension dizajna z minimalnim kovinskim okoljem pravi za Vas.

Prikaži model prstanov Tension 
3 & 5 kamnov

3 & 5 kamnov: Zaročni prstan s tremi kamni je simbol vaše preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Njegovo sporočilo je brezčasno in večno. Spremljajoči kamni so lahko enakih velikosti glavnega kamna ali pa so lahko manjši od sredinskega kamna. Če so Vam všeč svetlikajoči modeli, je lahko Vaša izbira prstan s petimi kamni, ker dizajn zagotavlja maksimalen sijaj in privlačno refleksijo svetlobe.

Prikaži model prstanov s 3 in 5 kamni 
Stranski kamen

Stranski kamen: Si želite še več sijaja in lesketanja? Če ste radi v središču pozornosti in opaženi, je za Vas tukaj sekcija stranskih kamnov. Privlačen izgled usmerja oči na srednji kamen in na Vas ustvarja opazen lesket.

Prikaži model prstanov s stranskimi kamni 
Solitaire dizajn

Solitaire dizajn: Če Vas ne-tradicionalni in edinstvani slogi privlačijo, Vam bo sodoben dotik solitaire dizajna omogočil, da ustvarite svoj idealni model. Razbite klasična pravila in začnite novo gibanje z ustvarjanjem ultra modernega sloga.

Prikaži model prstanov Design Solitaire 
Biser

Biser: Če postavljate modne trende in izberete vedno drugačnega, Vas čakajo dih vzemajoči prstani z biseri. Brezčasna in elegantna lepota biserov bo na Vaši strani za vedno in Vam bo dodala prefinjen videz. Lahko kombinirate svoje bisere z barvnimi dragulji ali klasičnim diamantom.

Prikaži modele prstanov z biseri 

Kateri kamen naj izberem?

Barva kamna igra pomembno vlogo in zelo pomembno je, da izberete pravi kamen. Raziščite skrivnost pomena dragih kamnov, da bo vaš zaročni prstan še bolj poseben.

Diamant

Diamant: Čista lepota in nedolžnost diamant Vam bo vzela sapo. Čudovita bleščeča in brezčasna lepota je krasila ženske že stoletja. Preproste in nedolžne lepote diamantov bodo zagotovo naredile Vaš zaročni prstan zelo poseben.

Prikaži zaročne prstane z diamantom 
Črni diamant

Črni diamant: Samozavesten in izjemen... Trden videz in močna želja črnih odtenkov simbolizira stabilnost. Če imate dolčen in visok stil oblačenja, Vas bo črni diamant razveselil s svojo skrivnostno podobo. Če imat sodoben in prefinjen videz, bo ta brezčasna modna barva vašemu duhu dodala stil in samozavest.

Prikaži zaročne prstane s črnim diamantom 
Smaragd

Smaragd: Za vse, ki imate radi pomlad! Edinstvena in globoko zelena je simbol ljubezni in ponovnega rojstva. Za vse umetnike in ustvarjalne ljudi. Zaročni prstan s smaragdom bo njihov najljubši. Smaragd je tudi simbol srečne in uspešne poroke.

Prikaži zaročne prstane s smaragdom 
Safir

Safir: Nasičen modri ton predstavlja zvestobo in zaupanje. Neverjetna temno modra ustvarja čudovit čar in miren občutek s svojim vodnim občutkom ter globoko oceansko modro barvo. Če ste samozavestni in močni, je ta kamen za Vas.

Prikaži zaročne prstane s safirjem 
Rubin

Rubin: Močna čustva in čudovite ljubezenske nevihte... Rubin doda strast in kraljevost vašemu zaročnemu prstanu. Globoke rdeče vibracije ustvarijo bogastvo in esencialno lepoto. Če imate ambiciozno in socialno osebnost, je rubin definitivno za Vas. Je simbol brezpogojne ljubezni in resnične strasti.

Prikaži zaročne prstane s rubinom 
Beli safir

Beli safir: Če Vas besede plemeniti, sofisticirani in misteriozen opišejo, potem je ta brezbarvna in brezčasna eleganca za Vas. Če imate notranjo harmonijo in jo nosite kamorkoli greste, je beli safir odlična izbira.

View White Sapphire Sapphire Engagement Rings 
Ametist

Ametist: Mistični vijolični videz ima zelo visoko energijo in ustvarja odlično kombinacijo z belim zlatom, paladijem ali platino. Če Vam je všeč močan in sodoben videz, lahko preverite našo zbirko Ametistov.

Prikaži zaročne prstane z ametistom 
Citrin

Citrin: Če imate visoko energijo, je visok sijaj citrina Vaša izbira. Barvni odtenek je kot darilo od sonca in okrepi ter ojača Vaš značaj. Če ste optimist in družaben, Vam ta gracilni kamen dvigne osebnost.

Prikaži zaročne prstane s citrinom 
Modri topaz

Modri topaz: Če Vam je všeč svetel in močan moder odtenek, bo modri topaz dodač še posebno pozornost vašemu zaročnemu prstanu. Edinstvena iskrica bo vlekla oči na Vas in privlačen modri lesket bo simbol Vaše zvestobe.

Prikaži zaročne prstane z modrim topazom 
Garnet

Garnet: Najelegantnejši rdeči odtenek z zelo intenzivnim in trdnim značajem. To je barva življenja in vitalnosti. Če imate zelo visoko življensko energijo, ljubezen življenja in jo podpirate s svojo neskončno ljubeznijo, je ta kamen za Vas. Garnet je življenska romanca za Vašo pravo ljubezen.

Prikaži zaročne prstane z granatom 
Peridot

Peridot: Pravljična moč in odsev svetlobe Vas bo zajela, če Vam je všeč zeleno-rumeni barvni odtenek. Zemeljski odtenek Vas bo spominjal na mati naravi in njeno osupljivo lepoto. Med Vami in Vašimi domačimi ima skrivno sporočilo, ki se glasi: "Verjamem ti in ljubim te."

Prikaži zaročne prstane s peridotom 
Akvamarin

Akvamarin: Omamne modre barve in svetlost globoke modre barve ustvarjajo popolno ujemanje s katerokoli kovinsko barvo. Očarljiv svež pogled Vas bo popeljal do gladkega trenutka s svojo elegantno lepoto. Tropska ocean modra je izraz Vaše ljubezni.

Prikaži zaročne prstane z akvamarinom 
Fireopal

Fireopal: Globoka oranžna ima močne vibracije odtenkov in nas spominja na romantično sončenje ob sončnem zahodu. Njegova viskoa energija daje našim dušam pozitivne vibracije. Je tudi simbol trajne sreče in se prilega ustvarjalnim sanjačem. Če sledite svojim sanjam in ste ves čas pozitivni, ne glede na to kje ste, bo Vaš fire opal Vaš največji zastopnik.

Prikaži zaročne prstane z ognjenim opalom 
Zeleni ametist

Zeleni ametist: Svetlo zelen odtenek je simbol obnovitve in če Vam je všeč osupljiv a redek videz, je zeleni ametist zelo dobra izbira za Vas. Novo poglavje v Vašem življenju in tudi nov začet. Če Vaša osebnost vedno pozdravlja nove izzive, Vam zeleni ametist zelo ustreza. S čudovitim redkim barvnim tonom in pomenom, ki ga nosi.

Prikaži zaročne prstane z zelenim ametistom 
Zeleni Turmalin

Zeleni Turmalin: Če ste veseli in ste v ravnotežju z Vašo okolico, bo zeleni odtenek zelenega turmalina izpopolnil Vaš značaj. Praznujte največji trenutek svojega življenja z zelenim turmalinskim zaročnim prstanom.

Prikaži zaročne prstane z zelenim turmalinom 
Pink Turmalin

Pink Turmalin: Romantične, a svetle rožnate vibracije barve pink Vas bodo ujele na prvi pogled. To je barva čiste ljubezni in najslajšega rožnatega odtenka, ki ga lahko najdete. Če je Vaš stil zabaven in lep, je pink turmalin zaročni prstan pravšnji za Vas. Prav tako je stalni opomin na Vašo globoko ljubezen.

Prikaži zaročne prstane z rožnatim turmalinom 
Rožnat Kvarc

Rožnat Kvarc: Gladka in mehka roza barva bo na Vas ustvarila romantičen pogled. Ni preveč vpadljiv, ampak ga hitro prepoznamo! Mirna energija rožnat kvarca je kot pristanišče, ki ga vedno želite zaščititi, tako kot vaše razmerje. Če ste pravi romantik, ohranite ta čudovit trenutek v Vašem zaročnem prstanu za večnost z rožnatim kvarcom.

Prikaži zaročne prstane z rožnatim kremenom 
Rumeni safir

Rumeni safir: Sij svetlo rumene bo prebudil vse Vaše čute z njegovo briljantnostjo. Čas je, da pokažete svojo ustvarjalno in intelektualno energijo. če imate močno in pogumno osebnost, bo bogat rumeni odtenek prebudil Vaša čustva.

Prikaži zaročne prstane z rumenim safirjem 
Dimljeni kvarc

Dimljeni kvarc: Skrivnost kamnitih barv bo zagotovila edinstven izgled Vašemu zaročnemu prstanu. Lastniku daje naraven občutek s svojim toplim kavnim odtenkom. Ima zemeljski videz. Vsi ljubitelji narave lahko nosijo ta kamen v čast materi naravi. Ni preveč bleščeš, saj je čas za prizemljitev!

Prikaži zaročne prstane z dimnim kremenom 
Tanzanit

Tanzanit: Je zelo edinstven kamen in če imate radi redke, lepe in privlačne kose, izberite tanzanit. Globlji in bogatejši odtenki ustvarjajo veliko razliko na Vašem zaročnem prstanu. Njegova edinstvenost je čudovita, prav tako njegov odtenek, ki je omamen. Če so Vam všeč izjemni kosi, bo tanzanit presenetil Vas in Vaše ljubljene.

Prikaži zaročne prstane s tanzanitom