Nalaganje...

Politika varnosti

Našo spletno stran in druge sisteme varujemo z uporabo tehničnih in organizacijskih ukrepov proti izgubi, uničenju, dostopu, spreminjanju ali distribuciji vaših podatkov s strani nepooblaščenih tretjih oseb. To je storjeno zato, da lahko zagotovimo, da se počutite varne med brskanjem na naši spletni strani in da je vaša zasebnost zaščitena. Podatki, ki nam jih posredujete, bodo služili le za namene obdelave vašega naročila in se na noben način ne bodo dali v skupno rabo z drugimi strankami, bodisi zaradi komercialne uporabe ali katere koli druge sumljive dejavnosti.

Z naročilom pri nas se strinjate z uporabo našega pravilnika o zasebnosti in da bodo podatki, ki nam jih posredujete, uporabljeni zgolj za zagotavljanje zadovoljstva strank, kot so potrditev in sledenje Vašemu naročilu, primerjanje informacij o neskladjih, preprečevanje goljufivih dejavnosti, prepoznavanje vaših želja glede izdelkov in storitev ter dobavo koristnih navodil o tem, kako jih prodobiti in druge dejavnosti ki služijo kot dokaz za zadovoljno izkušnjo stranke.

SSL

Zagotavljamo Vam, da bodo Vaši podatki obdelani zaupno in šifrirani s programsko opremo SSL (Secure-Socket-Layer). Šifriranih podatkov Vašega naročila, imena, naslova, kreditne kartice ne more brati nobena tretja oseba. To se opazi z majhno ikono za zaklepanje za katerokoli spletno mesto, ki uporablja SSL in se nahaja na samem začetku naslovne vrstice, tik pred spletnim naslovom.

Varnost podatkov

Zagotavljamo varnost vaših številk kartic, transakcij, številk socialnega zavarovanja in katerkoli druge oblike osebnih podatkov, saj bodo varno preneseni med Vami kot stranko in našo domeno. Zahvaljujoč SSL varnostni tehnologiji, ki služi za prenos informacije med klientom in serverjem, brez, da bi bila posredovana do tretje osebe in omogoča, da so prenešeni podatki uporabljeni izključno za namen, s katerim se klient strinja.

Skladnost s PCI

GLAMIRA gostuje vse podatke varno s PCI (Payment Card Industry) skladnim ponudnikom gostovanja. Kot izredni izkušeno podjetje se zavedamo, kako pomembno je, da se kupec počuti varno, medtem ko kupuje na spletu. Zavedamo se, da je zavarovanje njegovih podatkov in zlasti podatkov o kreditnih karticah ključnega pomena za uspešno poslovanje. Skladnost s PCI služi kot optimizacija varnosti katerekoli kartice, naj bo to kreditna, debitna ali denarna kartica. To je nabor široko razširjenih in sprejetih politik, ki so narejene za namen varovanja osebnih podatkov stranke in zagotavljanja njihove varnosti med brskanjem in plačevanjem na spletu. Prav tako ščiti pred zlorabo osebnih in plačilnih podatkov.