Nalaganje...

Cenovna politika

Naša cenovna politika odraža naš cilj ohraniti najboljše cene na trgu in hkrati ponuditi visoko kakovost. GLAMIRA ponosno stoji za svojimi izdelki in ponuja neskončno raznolikost pri oblikovanju in možnostih za spremembo. Naš cilj je, da naše cene ostanejo čim nižje, ne da bi pri tem ogrozili kakovost izdelkov.

GLAMIRA deluje na spletu in se izogiba številnim nepotrebnim stroškom, medtem ko imajo številni trgovci na drobno visoke stroške poslovanja v fizičnih trgovinah.

Kako ohranjamo nizke cene?

  • Vzpostavljeni temelji v trgovini z nakitom - z dvajsetletnimi izkušnjami v spletni trgovini z nakitom znamo upravljati stroške na vseh ravneh.

  • Neposredno iz vira - vsi dragi kamni in nakit. Vsak korak v tipičnem maloprodajnem modelu vpliva na končno ceno izdelka. Smo proizvajalec, ki pokriva vse faze v postopku, od prvega stika peresa s papirjem, dokler izdelka ne izročimo kurirju. Z opustitvijo trgovcev, uvoznikov, trgovcev na debelo in trgovin na glavnih ulicah lahko svojim kupcem omogočimo velike prihranke.

  • Dolgoročno sodelovanje z zanesljivimi dobavitelji - Odkrivanje najboljših virov za materiale in vzdrževanje zdravih odnosov z dobavitelji, nam omogoča, da prihranimo pri stroških, ki nastanejo pri proizvodnji, kar privede do razumne cene končnega izdelka. Že vzpostavljene dolgoročne povezave z zanesljivimi viri za najboljšo kakovost surovin nam omogočajo, da ponudimo eno najboljših cen na današnjem trgu.

  • Prednost delovanja na spletu - Omogoča prihranek stroškov za objekte, vzdrževanje in zaposlitve, ki bi bili potrebni za fizično trgovino, kar bi se odražalo na končni ceni izdelkov.

  • Brez zalog - Dobite, kar želite, ne tisto, kar imamo - ker izdelujemo vsako naročilo od začetka, po vaši želji in izbiri, je rezultat pametna uporaba materialov in prihranek pri stroških skladiščenja, saj ne delamo z zalogami. Lahko vam ponudimo najboljšo kupčijo za vaša sredstva, ki ste jih namenili, poleg tega pa vam zagotavljamo različne kovine, kamne, karate, velikosti in druge možnosti.

    Veliko truda si prizadevamo pri zagotavljanju najboljših cen skupaj z visoko kakovostnimi izdelki za naše stranke. Za doseganje tega cilja, ne moremo izdelati več predmetov za naše stranke za primerjavo. V primeru, da naše stranke naročijo več predmetov za primerjavo, ima GLAMIRA pravico, da prekliče enega ali več predmetov iz naročila.

  • Lastni strokovnjaki - Oblikovalci, gemologi, strokovnjaki za nakit, ki določajo materiale in njihovo kakovost (kovine in kamni), ustvarjajo in izdelujejo nove modele pod enim imenom brez dodatnih stroškov poslovanja.

  • Brez skritih stroškov - Svoj predmet prilagodite tako, da sami izberete vse spremenljivke. V našo ceno izdelka ne dodamo nerealnih stroškov, zato plačate le vrednost tega, kar kupite.

Kliknite tukaj, če želite izvedeti več o naši etični nabavni politiki.