Otroški nakit

Pestri in prikupni: Tako si mislimo o svoji otrocih, ali ni tako? Glamira našim mlajšim ponuja pestro in edinstveno kolekcijo otroškega nakita: Diamantni prstani, uhani, ogrlice in zapestnice v obliki rožic in prikupnih živali.

Otroški nakit
boderOGLEJTE SI VEČ
  • ZAPESTNICE

    ZAPESTNICE
    Sijoče in barvite zapestnice za otroke. Oglejte si to kategorijo in poiščite nekaj posebnega za svojega otroka.

  • NOVE OGRLICE

    NOVE OGRLICE
    Oglejte si našo kolekcijo in našli boste edinstvene ogrlice oblikovane samo za otroke.

PRIPOROČAMO VAM
Nalaganje...

Nakit za otroke in dojenčke - Uhani, prstani, zapestnice in verižice

Tudi otroci obožujejo nakit! GLAMIRA izbira

otroškega nakita

vključuje prstane, uhane, verižice in zapestnice ter znanje, ki ji omogoča, da za otroke oblikuje izdelek, ki so kombinacija med tistim, kar si otroci želijo in med tistim, kaj bi v resnici morali imeti.

Pomagajte svojim otrokom, da sami zablestijo vse do neba! Otroci ne potrebujejo odraslih, da bi jim pomagali napisati lastne pravljice ali risanke-- Kakorkoli že, lahko pa jim pomagate tako, da za njih oblikujete nakit po vzoru njihovih misli in sanj! Lahko izberete diamantno pikapolonico, ki bo postala otrokova muza ali pa metuljčke iz roza turmalina, ki bodo preko čudovitih cvetlic in ljubkih živali poleteli v fantazijski svet. S temi barvnimi dragulji in kovinami, lahko izdelate nakit, ki ga podarite otroku ob rojstvu. Tako imajo otroci lahko simbol svoje sreče in domišljije vedno s seboj na svojih vratovih, prstih ali zapestjih.
GLAMIRA izdeluje otroški nakit na eleganten in sofisticiran način, ki z domišljijo in inspiracijo podpira otroka pri razvijanju njegovega jaza in pri krepitvi samozavesti.

Na kratko, izberite posebne kose in otrokom omogočite nakit, ki so ga v GLAMIRI oblikovali kreativni in profesionalni oblikovalci nakita. Personalizirani otroški nakit se od nakita množične izdelave razlikuje po tem, da je res izdelan po posebnem postopku in bo tako za otroka predstavljal zaklad še mnoga leta. Barve draguljev lahko podžgejo otroško domišljijo in otroke spremljajo tudi v najstniških letih!