Nalaganje...

POGOSTA VPRAŠANJA GLEDE NAŠE TRGOVINE

Ne, za oddajo naročila Vam ni potrebno odpirati uporabniškega računa, naročate lahko namreč tudi kot gost. Vendarle pa z odprtjem uporabniškega računa pri nas pridobite kar nekaj prednosti in ugodnosti. Z njegovo pomočjo lahko denimo spremenite ali prekličete Vaše naročilo v 30-ih minutah od oddaje naročila. Prav tako se lahko kadarkoli vpišete v svoj račun in si ogledate trenuten status Vaših naročil ali pa preverite zgodovino vseh Vaših naročil. Odprtje uporabniškega računa pri nas, kakor tudi vsak nadaljnji vpis v račun, je zelo enostaven in Vam bo vzel manj kot minuto.

GLAMIRA deluje izključno na spletni bazi, s čimer se pri nas izognemo mnogim nepotrebnim stroškom, ki so jim sicer priča zlatarji in posredniki pri obratovanju njihove fizične zlatarne. Več o tem si lahko preberete v našem dokumentu Politika cen.

Doživljenjska garancija pomeni, da bomo v primeru napake proizvajalca Vaš izdelek brezplačno servisirali do konca njegove življenjske dobe. Za bolj podrobne informacije, prosimo, preberite tudi našo Politiko vračanja blaga.

GLAMIRA obratuje po celem svetu, lokalno pa je prisotna v šestih državah; v ZDA, Avstraliji, Nemčiji, Švici, Bolgariji in Turčiji. V teh državah imamo svoje poslovne prostore, ki so registrirani v skladu z zakonskimi in komercialnimi predpisi vsake od navedenih držav. Smo podjetje s tradicijo in konstantno delujemo na način, s katerim širimo poslovanje in svojim strankam ponujamo kakovostne izdelke in vse boljši servis.

Naša spletna stran vam omogočo popoln nadzor nad katerim koli kosom nakita, ki ga želite kupiti. Ponujamo širok nabor možnosti za kovine, žlahtne kamne, karate in ostale tipične značilnosti, kot denimo širina, debelina, profil in površina (končna obdelava), ki so odvisne od dizajna.

GLAMIRA deluje pod okriljem širšega tima oblikovalcev. Prav vsak naš dizajn je plod ustvarjalnosti naših lastnih GLAMIRA ustvarjalcev nakita.

Vsak GLAMIRA izdelek je individualno prilagojen in izdelan na podlagi izbire naročnika. Izdelkov nimamo na zalogi, vsak naročeni izdelek se prične izdelovati po oddaji naročila. Vseskozi se izboljšujemo in delamo v skladu s standardi, s pomočjo katerih tudi krajšamo proizvodne čase in skrbimo za to, da so Vam lahko naročeni izdelki čimprej dostavljeni. Vsakokrat, ko boste na naši spletni strani izbrali oz. naročili izdelek, boste ob njem videli tudi podatek o predvidenem času dostave. Če bi želeli izdelek dobiti prej, ker je pred Vami nenačrtovani pomemben dogodek ali posebna priložnost, lahko seveda izbirate med različnimi možnostmi ravnanja in dostave, in si tako zagotovite predčasno dostavo naročenega izdelka.

Da, lahko denimo dodate posamezne podrobnosti naročila (kot je velikost prstana, dodajanje ali odstranjevanje Glamira logotipa ali osebne gravure), lahko pa naročilo tudi prekličete in sicer v prvih 30-ih minutah od oddaje naročila. Najprej se vpišite v svoj GLAMIRA uporabniški račun. Po vpisu pojdite na "Moj Račun", preglejte Vaša naročila in izbrano naročilo uredite, popravite ali prekličite. Spremembo ali preklic naročila lahko izvede le naročnik sam, ne pa tudi njegova podporna skupina.

Če se odločite za urejanje naročila, lahko to enostavno storite na naši spletni strani v prvih 3 dneh od nakupa. Preklic je možen samo v enem dnevu po oddaji naročila. Za spremembo ali preklic naročila sledite spodnjim korakom:

1 - Prijavite se v svoj račun GLAMIRA. Če še nimate računa GLAMIRA, ga lahko enostavno ustvarite s klikom na gumb PRIJAVA / REGISTRACIJA na vrhu te strani.

2 - Po prijavi pojdite na stran Moj račun in v levem meniju kliknite »Moja naročila«.

3 - Poiščite naročilo in kliknite »Prekliči«, če želite preklicati naročilo, ali kliknite »Uredi«, če želite spremeniti podrobnosti naročila. Če se gumb »Prekliči« ne prikaže, vašega naročila ni več mogoče preklicati.

Upoštevajte, da lahko preklici in spremembe naročil povzročijo zamude. V primeru zamud boste obveščeni o posodobljenem datumu dostave.

*Zahteve za preklic in spremembo veljajo samo za naročila, ki niso dokončala proizvodnega procesa.

Trenutno GLAMIRA svoj nakit prodaja le preko spleta, saj Vam le tako lahko omogoči največjo možno paleto izdelkov in storitev.

V tem trenutku nimamo komercialnih pogodb in tudi ne B2B partnerjev ter zastopnikov. Če bi torej v katerikoli zlatarni naleteli na GLAMIRA izdelke, to nedvomno pomeni, da gre za ponaredke. To niso izdelki znamke GLAMIRA in zanje naša garancija ne velja.

Žal demo izdelkov ne ponujamo, vendarle pa imamo na voljo zelo fleksibilno Politiko vračanja blaga, zato Vam ni potrebno skrbeti, če boste izdelek naročili, potem pa Vam ta ne bo všeč. Naša Politika vračanja blaga Vam daje možnost vračila izdelka v 60-ih dneh od prejema, v kolikor se izdelek seveda nahaja v ustreznem stanju za vrnitev. Za bolj podrobne informacije, prosimo, preberite tudi našo Politiko vračanja blaga.

Ne skrbite. Če se prstan ne bo popolnoma prilegal, nam ga lahko vrnete znotraj 60-ih dni od prejema in pri nas ga bomo prilagodili na ustrezno velikost. Za bolj podrobne informacije, prosimo, preberite našo Politiko vračanja blaga.

Kredit trgovine ima enako funkcijo kot denar v Vaši denarnici. Razlika je le, da se ta denar veže na Vaš GLAMIRA uporabniški račun. Omogoča Vam nakupovanje nakita v GLAMIRA spletni trgovini, pri čemer Vam pri plačilu ni potrebno vnesti Vaše kreditne kartice ali katerih koli drugih plačilnih podatkov.

GLAMIRA kredit nima datuma izteka, veljaven je tako dolgo, kot je veljaven Vaš GLAMIRA uporabniški račun.

GLAMIRA darilna škatlica je dodana k vsakemu nakupu nakita pri nas in se ne more kupiti ločeno.

Da, med oddajo naročila lahko izberete našo brezplačno možnost graviranja.

Če je izbrani izdelek mogoče gravirati, bo možnost graviranja podana že ob opisu izdelka.

Nakupovanje v spletni trgovini GLAMIRA je enako, kakor, da bi imeli osebno zlatarno, ki je na voljo samo Vam. Brskanje po spletni strani je enostavno, ogledate si lahko vsak izdelek v vseh razpoložljivih možnostih in kombinacijah kovin ter žlahtnih kamnov po lastni izbiri. Trgovina Vam je na razpolago 24/7 in do nje lahko dostopate iz udobja naslanjača, od doma, iz pisarne, službe, pa tudi iz kavarne, medtem ko uživate ob dobri kavi in klepetate s prijatelji.

GLAMIRA spletna trgovina svojim strankam ponuja različne plačilne možnosti, strankam je na voljo tudi odlična služba za podporo, ki je vselej z veseljem v pomoč in na razpolago, če pride do vprašanj ali dvomov. In, kar je zelo pomembno, narediti Vam ni potrebno prav ničesar več; samo izvedete plačilo in počakate na poštno dostavo! Vaš izbrani izdelek je izdelan z vso pozornostjo in natančnostjo ter tako tudi dostavljen do Vaših vrat. Vse to Vam je na voljo po zelo konkurenčnih cenah in po najvišjih standardih kakovosti. Vzemite si torej čas, pobrskajte po naših odličnih izdelkih in prihranite!

Če pričakujete potrditveno e-pošto, a le-te niste prejeli, preverite, da je bilo Vaše plačilo izvedeno in, če je na naši spletni strani ta potrditev plačila tudi jasno razvidna. Če ste povsem prepričani, da transakcija šla skozi, preverite še vašo nezaželeno (spam) pošto, kajti naša potrditvena pošta bi bila lahko blokirana s strani Vašega nabiralnika. Če potrditvene pošte nikakor ne najdete in ne prejmete, kontaktirajte našo službo za podporo strankam. Če uporabljate varnostne nastavitve e-poštnega nabiralnika, nas ne pozabite dodati v seznam pošiljateljev varne e-pošte. Našo službo za podporo strankam lahko kontaktirate tudi preko te povezave: https://www.glamira.co.uk/contact/

Ne, naši prstani niso votli. Naši izdelki so trdni in vselej izdelani iz kovine, ki jo izbere naročnik oz. stranka.

GLAMIRA trgovine so vezane na posamezno državo, zato zaradi tukaj dogovorjenih pogojev in načinov dostave ter davčnih zahtev te države, dostava v druge države ni mogoča. Zatorej morate, če bi želeli imeti izbrani izdelek dostavljen v drugo državo, ta dotični izdelek naročiti v spletni trgovini GLAMIRA te druge države.

Najbolje je, da na naši spletni strani naročite brezplačni merilnik velikosti prstana. To je plastični pripomoček, ki ga je mogoče nositi kot običajni prstan in pri tem najti svojo optimalno velikost. Najdete ga lahko ob vsakem prstanu na naši spletni strani. Na desni strani kliknite na možnost “Odkrijte svojo velikost”. Za več informacij, prosimo, preberite naša Navodila za merjenje velikosti prstana.

Na strani posameznega prstana lahko vidite pripadajoče fotografije izdelka in njegove 3D slike. Lahko pa se pomaknete nižje po strani in preverite, ali so morda na voljo tudi fotografije strank, ki so z nami o dotičnem izdelku podelile svoje komentarje in izkušnje.

Če načrtujete presenečenje in ne veste, katera velikost prstana bo pravilna, predlagamo, da naročite klasično številko prstana in nam prstan potem v 60-ih dneh od nakupa, v kolikor velikost ne bo ustrezala, enostavno pošljete nazaj na predelavo.

Povprečna velikost prstana je nekje L1/2-N za ženske in S-T1/2 za moške. Za več informacij, prosimo, preberite naša Navodila za merjenje velikosti prstana.

Vsak GLAMIRA izdelek je individualno prilagojen in izdelan na podlagi izbire naročnika. Izdelkov nimamo na zalogi, vsak naročeni izdelek se prične izdelovati po oddaji naročila. Zato prijazno prosimo svoje cenjene stranke, da se izogibajo naročanju izdelkov za primerjavo in raje kupijo le izdelek, ki jim je resnično všeč. Prosimo, ne pozabite na našo 60-dnevno politiko brezplačne predelave velikost prstana in na naše zagotovilo, da vselej naredimo vse, kar je v naših močeh, da so stranke z izbranim izdelkom zelo zadovoljne. Če želite, da velikost izbranega prstana prilagodimo ali pa, če z izdelkom niste zadovoljni, Vam bomo z veseljem pomagali. Vsa naročila, ki bodo služila namenu medsebojnega primerjanja in preizkušanja, bodo zelo verjetno preklicana še pred pričetkom proizvodnega procesa.

Da, naročilo lahko popravite v 30-ih minutah od oddaje. Najprej se vpišite v svoj GLAMIRA uporabniški račun. Po vpisu pojdite na "Moj Račun", preglejte Vaša naročila in izbrano naročilo uredite, popravite ali prekličite. Spremembo naročila lahko izvede le naročnik sam, ne pa tudi njegova podporna skupina.

Ker je naš proizvodni proces in proces vračanja blaga popolnoma avtomatiziran sistem, le-tega na žalost sami ročno ne moremo spreminjati. Popravek velikosti prstana je mogoč tako, da v naš spletni obrazec za vračilo blaga vnesete pravilno velikost ter ostale podatke, in obrazec oddate v naš sistem. Prosimo, da najprej počakate na prejem prvotnega prstana in nato sledite postopkom v zvezi s popravilom prstana. Medtem lahko na naši spletni strani naročite brezplačni merilnik velikosti prstana in se tako raje prepričate, da bo nova velikost, ki jo boste vpisali v spletni obrazec, tokrat popolnoma ustrezala.

GLAMIRA vrednostni boni so lahko izdani le v GLAMIRA kampanjah in akcijah v naših spletnih trgovinah, v naših medijskih kampanjah in v akcijah, ki jih objavimo na socialnih omrežjih. Pri izdajanju vrednostnih bonov in kod za popuste nikoli ne sodelujemo s tretjimi strankami ali zastopniki. Prosimo, naročite se na novice in nas spremljajte na socialnih omrežjih, kjer boste izvedeli vse potrebno v zvezi z našimi promocijskimi kampanjami in akcijami.

Lahko se naročite na naše novice in nas spremljate na socialnih omrežjih ter tako pridobite vrednostne bone in naše kode za popuste.

Ko v Vašo košarico dodate izdelek in potem nadaljujete na pregled naročila, boste na strani izbora načina plačila videli območje, namenjeno vnosu darilne Kartice / Vrednostnega bona. Kodo vnesite še preden izvedete plačilo in tako poskrbite, da bo popust obračunan. Žal se popusti po tem, ko je plačilo že izvedeno, ne morejo več uveljavljati.

Ko v Vašo košarico dodate izdelek in potem nadaljujete na pregled naročila, boste na strani izbora načina plačila videli območje, namenjeno vnosu kredita trgovine. Kredit trgovine se seveda pojavi na tem mestu le, če imate stanje na Vašem uporabniškem računu in, če ste se pred oddajo naročila vpisali v Vaš uporabniški račun s pravilnim e-poštnim naslovom.

Ne, trenutno ne nudimo katalogov, saj si lahko vse naše izdelke ogledate in prilagodite v svoje lastne variacije neposredno na naši spletni strani. Vsi naši dizajni so Vam prav tako blizu kot Vam je blizu Vaš mobilnik.

Preverite, če so vsa polja pravilno izpolnjena. Pravilno je potrebno vnesti naslov za pošiljanje računa, ki se mora ujemati z vašimi podatki na računu. Če se še vedno soočate s težavami pri oddaji naročila, nas nemudoma kontaktirajte.

Vsak GLAMIRA izdelek spremlja tudi njegovo potrdilo o pristnosti. GL certificirani diamant pomeni, da je bil diamant, ki smo ga uporabili pri izdelavi Vašega izdelka, predhodno temeljito pregledan in potrjen s strani naših internih specialistov za drage kamne. GL certificirani diamanti so dobavljeni s strani etičnih virov, ki delujejo po principu Kimberley Process režima.

GIA je okrajšava ameriškega inštituta za drage kamne (Gemological Institute of America), ki je najbolj znana in priznana ustanova za razvrščanje diamantov na svetu. Pri nas nudimo tako GIA certificirane diamante, kot tudi GL certificirane diamante. Oba certifikata zagotavljata pristnost diamanta, ki smo ga uporabili pri izdelavi Vašega izdelka. Edina razlika med njima je, da je GL certifikat izdan s strani naših internih specialistov za drage kamne in predstavlja našo dodatno brezplačno storitev, ki Vam jo ob nakupu nudimo. Medtem, ko lahko GIA certifikat izda le Inštitut GIA, njihova storitev pa je plačljiva. Za več informacij obiščite našo stran, ki podrobneje govori o razvrščanju diamantov Certifikacija Diamantov.

Da, Vaš izdelek bo identičen prikazanemu na naši spletni strani. Ne pozabite, da lahko izdelek približate (funkcija Zoom) in si tako v povečani obliki ogledate vse podrobnosti izbranega izdelka. Za natančno vizualizacijo preverite tudi dejanske dimenzije izdelka.

Ne, dodatna funkcija gravure ne bo podaljšala našega proizvodnega časa.

Ne. Naša spletna stran je 100% varna, Vaša plačilna transakcija pa je šifrirana. Ne hranimo podatkov, kot je številka kreditne/plačilne kartice ali geslo. Za več informacij, prosimo, preberite še našo Varnostno politiko.