Nalaganje...

Vodič za velikost prstana

Prava velikost prstana za najbolj pomemben trenutek je bistvenega pomena. Prstan mora biti dovolj tesen, da ne pade dol, obenem pa mora biti dovolj velik, da zdrsne čez Vaš členek. Čas dneva in tudi vreme vplivata na meritev. Zgodaj zjutraj ali pri hladnem vremenu so prsti manjši. Ko je vroče pa je velikost prstov večja. Večer je najboljši čas za merjenje velikosti prsta, takrat ko so topli. Če oklevate med dvema velikostima, izberite večjo. Če je Vaš členek večji kot baza vašega prsta, izmerite oba, členek in bazo in izberite velikost med njima. Velikost Vašega prsta je dobro izmeriti večkrat dnevno. Če je prstan presenečenje, lahko vprašate njeno prijateljico ali družinske člane ali pa si na skrivaj sposodite njen/njegov prstan in velikost preverite pri zlatarju. Prosim upoštevajte, da sta si desna in leva roka različni in so posledično velikosti prstanov različne.

Pogoste velikosti prstanov

Zavedamo se, da je na spletu težko natančno izbrati pravilno velikost prstana, še posebej, če je namenjen za presenečenje, boste velikost obroča morali uganiti.

Če nameravate koga presenetiti in niste prepričani glede velikosti prstana, lahko vedno naročite povprečno velikost prstana in ga pošljete nazaj za spremembo velikost v prvih 60 dneh po prejemu Vašega izdelka.

Povprečna velikost prstana se razlikuje med L1/2-N za ženske in S-T1/2 za moške.

Brezplačen merilnik prstana GLAMIRA

Common Ring Sizes

Merilnik prstana Orodje za izmeritev Vaše velikosti prstana. Vedno spodbujamo naše stranke, da izkoristijo to priložnost, ki jo ponujamo, saj sta merilnik sam in njegova dostava brezplačni. Ta način iskanja vaše velikosti prstana je najbolj natančen.

Če želite brezplačni merilnik prstana, nam pošljite e-mail na naslov service@glamira.si vklučno z vašim imenom in naslovom s pripisom "naročilo merilnika prstana" ali pa izpolitnite ta obrazec. Po izpolnitvi obrazca, bo potrebnih 7 delovnih dni, da bo merilnik prstana dostavljen na Vaš naslov.

Merilnik prstana, ki se natisne

Merilnik prstana, ki se natisne

V tem primeru, ko je dogodek pred vrati, lahko brezplačno prenesete tudi merilnik v obliki PDF h kateremu so priložena navodila za uporabo. Prenos brezplačnega merilina prstanov v PDF obliki najdete tukaj.

Če še vedno niste prepričani, kakšna velikost je najboljša za Vas, ste več kot dobrodošli, da stopite v stik z našimi strokovnjaki, ki Vam bodo svetovali pri izbiri velikosti.Stopite v stik 

Nasveti za merjenje velikosti prstana

  • Temperatura povzroča nenatančne meritve med merjenjem velikosti prstana. Vaši prsti bodo vsaj polovico manjši, če bo Vaša roka med merjenjem hladna in vsaj polovico večji, če bo pretopla. Izmerite prst v povprečnih temperaturah, po možnosti ob koncu dneva, ko so vaši prsti največji. Širši kot je prstan, bolj ga boste občutili.
  • Torej, če želite naročiti prstan širine okrog 6 mm ali več, vzemite eno številko večje od izmerjene. Veliki kamni lahko povzročijo dvig prstana, kadar so postavljeni na straneh. Upoštevajte, da morate naročiti naslednjo velikost, saj se ta rahlo spremeni.
  • Če je Vaš členek večji od baze vašega prsta, izmerita oba, členek in bazo prsta in izberite velikost med njima.
  • Prstan mora iti zlahka čez Vaš členek, obenem pa zadosti tesen, da ne pade dol. Če oklevate med dvema velikostima, vedno vzemite večjo.
  • Meritev ponavljajte 3 do 4-krat, da izločite rezultate, ki odstopajo.

Pomembno

  • Prosimo Vas, da si ne spreminjate velikosti prstana pri drugem proizvajalcu, razen pri GLAMIRI, drugače boste izgubili doživljenjsko garancijo.
  • Upoštevajte, da postopek spremembe velikosti prstana lahko traja do 25 delovnih dni, odvisno od izdelka in da spremenjen prstan ne bo upravičen do nadomestila.

Meritve prstanov tabela

Spodaj so na voljo standardne velikosti prstanov skupaj z ustreznimi premeri in obsegom

Si tabela