Nalaganje...

VRAČILA

Praviloma traja med 4-5 delovnih dni do enega tedna, preden se Vaša sredstva ponovno pojavijo na Vašem računu; točno obdobje pa zavisi tudi od Vaše banke.

Na voljo vam je naša zelo fleksibilna Politika vračanja blaga, zato Vam ni potrebno skrbeti glede posledic, če boste naročili izdelek, s katerim kasneje ne boste zadovoljni. Naša Politika vračanja blaga Vam daje možnost vračila izdelka v 60-ih dneh od prejema, v kolikor se izdelek seveda nahaja v ustreznem stanju za vrnitev. Za bolj podrobne informacije, prosimo, preberite tudi našo Politiko vračanja blaga.

Vse kar morate storiti, je izpolniti obrazec za vračilo blaga, ki je namenjen popravilu velikosti prstana, natisniti kopijo izpolnjenega obrazca in nam ga poslati skupaj z izdelkom, ki ga je treba popraviti. Medtem lahko na naši spletni strani naročite brezplačni merilnik velikosti prstana in se tako raje prepričate, da bo nova velikost, ki jo boste vpisali v spletni obrazec, tokrat popolnoma ustrezala. Za bolj podrobne informacije, prosimo, preberite tudi našo Politiko vračanja blaga.

Ne, ko nam pošiljate prstan na kakršnokoli popravilo, prosimo, ne prilagajte nobenih dodatkov ali dopolnilne dokumentacije. Le-teh namreč tekom izvajanja popravil ne moremo ustrezno hraniti, zaradi česar bi se lahko zgodilo, da dodatno poslanih predmetov po opravljenem popravilu ne bi dobili nazaj.

Ne, prosimo Vas, da popravil naših izdelkov ne prepuščate v roke katerihkoli tretjih oseb, saj boste s tem za naše izdelke izgubili vse pravice iz naslova doživljenjske garancije.

Ne, storitve graviranja žal za izdelke drugih proizvajalcev ne omogočamo.

Odstranjevanje gravur ne sodi med naše standardne storitve, ki jih nudimo.

Vse dokler se izdelek nahaja v stanju, predpisanem za vračilo, lahko Vaš izdelek zamenjate za drugega. Za bolj podrobne informacije, prosimo, preberite tudi našo Politiko vračanja blaga. Vedeti morate le, da po meri izdelanih izdelkov ni mogoče zamenjati z drugimi ali zanje zahtevati povračilo kupnine.

Seveda. Gravura ni ovira za popravilo velikosti.

Ta strošek je odvisen od samih možnosti izdelka, skupaj z razliko med trenutno velikostjo in novo zahtevano velikostjo prstana. Na ceno tovrstne storitve vpliva tudi tip kovine, število kamnov na izdelku, dizajn izdelka in podobno. Ko nam boste poslali prstan na popravilo, bomo lahko natančno ocenili, kakšen in kako dolgotrajen bo postopek popravila in takrat Vas bomo tudi lahko obvestili o natančnem strošku omenjene storitve.