Zlati poročni prstani

GLAMIRA
Zlato je vedno bila klasika in brezčasna izbira za poročni prstan. Naravni topel izgled in lep odsev naredita poročni prstan romantično in želeno kovino. Zlato je izmerljiva kovina v karatih in ima 24 delov. Čisto zlato ima 24 karatov in je premehko za izdelavo nakita, zato ga je potrebno zmešati z drugimi kovinami, da se oblikuje prstan. 18 karatno zlato vsebuje 75% čistega zlata, 14 karatno zlato vsebuje 58,5% čistega zlata in 9 karatno zlato vsebuje 37,5% čistega zlata. Trdota in trpežnost zlata se razlikujeta glede na karat, zato lahko po želji izberete karat, katerega želite.
Zlati poročni prstani

Poročni Prstani Platina

GLAMIRA
Najbolj prestižna kovina za poročne prstane. Platina ima zelo visoko obstojnost, zato je na občutek težja kot ostale kovine. Je 30-krat bolj redka kot zlato in 40% težja od 14K zlata. Gostota, čistost in redkost jo naredijo izjemno dragoceno in zaščitnika, saj zdrži leta. Poleg tega imata njegov satenast sijaj in čudovit mehak odtenek naraven, osupljiv videz.
Poročni Prstani Platina
PRIPOROČAMO VAM

Kupite poročne prstane, prstane zaobljube ali zaročne prstane preko spletne trgovine GLAMIRA.si

GLAMIRA.si je draguljarna, ki vam bo oblikovala sanjski prstan. Kot navdušeni draguljarji in strokovnjaki ponujamo in izdelujemo najkakovostnejše poročne prstane, zaročne prstanein prstane za zaljubljene . V spletni trgovini GLAMIRA.si boste našli najkakovostnejše prstane, različnih cenovnih razredov in stilov. Ponujamo vam ekstravagantne moderne ali klasične oblike prstanov; srebrni prstani, titanovi prstani, zlati prstani ali prstani iz nerjavečega jekla v rumenem in belem zlatu ter drugih zlitin. Prav tako ponujamo enobarvne, dvobarvne ali tribarvne obroče. Še več, v mnogih primerih lahko ženskim prstanom dodamo briljantne ali kockaste cirkonijeve kamne, odvisno od vaše želje. Ob številčnosti izdelkov obstajajo še druge možne oblike, ki jih lahko sami izbirate in si oblikujete nepozaben prstan. Različni materiali, oblike in stili vam omogočajo, da poiščete svoj sanjski prstan. Prstani so, med drugimi, simbol nerazdružljivosti in zvestobe. Dolgo-življenjske zlitine, ali pa celo neločljiva prstana, ponazarjata neločljivost in zvezo. Izrazite edinstveno ljubezen skozi poročni prstan, ki bo za vse življenje opomnik o ljubezni, predanosti in zvestobi.

Našteto različnih možnosti, kot je personalizirano graviranje, jasno izrazi edinstvena čustva. Ali naj gre za klasični poročni prstan ali ekstravagantni zaročni prstan , vedno obstaja dober način, da svojo ljubezen jasno izrazite. Naša ekskluzivna ponudba prstanov vam ponuja moderne srebrne prstane, prstane iz nerjavečega jekla, ki ne potrebujejo posebnega vzdrževanja, dolgo-življenjske titanove prstane ter klasične in elegantne zlate prstane. Začnite svojo ljubezensko zgodbo. Prstani za zaljubljene, zaročni prstani in poročni prstani v rumenem in belem zlatu ter naštet drugih variant vam ponujajo pestro izbiro za popestritev vaše zveze. Ker hočemo, da so naše stranke vedno zadovoljne, vam ponujamo odlično službi za pomoč strankam, ki vam bo pomagala pri iskanju popolnega prstana. Ali ste v dvomih, katero velikost potrebujete? Poslali vam bomo brezplačni merilnik velikosti prstana, da boste svojo velikost bodočega prstana ugotovili v domačem naslonjaču. V primeru splošnih vprašanj ali vprašanj glede produktov, vam bo naša služba za pomoč strankam z veseljem brezplačno ponudila pomoč.

Nalaganje...