10% POPUST NA VSA NAROČILA NAD 500€ 10% POPUST NA VSA NAROČILA NAD 500€

  Brezplačna dostava

  60-dnevna politika vračil

 
   
POROČNI PRSTANI

POROČNI PRSTANI

Za vašega življenjskega sopotnika - naj vajini poročni prstani predstavljajo večni krog ljubezni in obilja. V prstane lahko vgravirate sporočilo po vaši izbiri.

boderOGLEJTE SI VEČ
 • ZAROČNI PRSTANI

  ZAROČNI PRSTANI
  Zaroka z nekom naj bi se označila na prstu leve roke, ki je poznan tudi kot žila ljubezni. Na ta način naj bi se par združil tudi v srcu. Pokažite svojo vdanost z večnim zaročnim prstanom!

 • Večnost prstani

  Večnost prstani
  Prstani večnosti simbolizirajo večno ljubezen in življenjske spomine.

 • ŽENITNI PAKET

  ŽENITNI PAKET
  Posebej za bodoče neveste! Briljantni solitri in najboljši modeli prstanov so vključeni v naš set za neveste. Pokažite odsev svoje sreče na vaših prstih!

 • PRSTANI ZAOBLJUBE

  PRSTANI ZAOBLJUBE
  Združeni za isti namen predstavljajo zaprisego, ki ste jo dali svojemu ljubezenskem partnerju. Glamira vam stoji ob strani medtem, ko stopate v nov svet sreče!

Kupite poročne prstane, prstane zaobljube ali zaročne prstane preko spletne trgovine GLAMIRA.si

GLAMIRA.si je draguljarna, ki vam bo oblikovala sanjski prstan. Kot navdušeni draguljarji in strokovnjaki ponujamo in izdelujemo najkakovostnejše poročne prstane, zaročne prstanein prstane za zaljubljene . V spletni trgovini GLAMIRA.si boste našli najkakovostnejše prstane, različnih cenovnih razredov in stilov. Ponujamo vam ekstravagantne moderne ali klasične oblike prstanov; srebrni prstani, titanovi prstani, zlati prstani ali prstani iz nerjavečega jekla v rumenem in belem zlatu ter drugih zlitin. Prav tako ponujamo enobarvne, dvobarvne ali tribarvne obroče. Še več, v mnogih primerih lahko ženskim prstanom dodamo briljantne ali kockaste cirkonijeve kamne, odvisno od vaše želje. Ob številčnosti izdelkov obstajajo še druge možne oblike, ki jih lahko sami izbirate in si oblikujete nepozaben prstan. Različni materiali, oblike in stili vam omogočajo, da poiščete svoj sanjski prstan. Prstani so, med drugimi, simbol nerazdružljivosti in zvestobe. Dolgo-življenjske zlitine, ali pa celo neločljiva prstana, ponazarjata neločljivost in zvezo. Izrazite edinstveno ljubezen skozi poročni prstan, ki bo za vse življenje opomnik o ljubezni, predanosti in zvestobi.

Našteto različnih možnosti, kot je personalizirano graviranje, jasno izrazi edinstvena čustva. Ali naj gre za klasični poročni prstan ali ekstravagantni zaročni prstan , vedno obstaja dober način, da svojo ljubezen jasno izrazite. Naša ekskluzivna ponudba prstanov vam ponuja moderne srebrne prstane, prstane iz nerjavečega jekla, ki ne potrebujejo posebnega vzdrževanja, dolgo-življenjske titanove prstane ter klasične in elegantne zlate prstane. Začnite svojo ljubezensko zgodbo. Prstani za zaljubljene, zaročni prstani in poročni prstani v rumenem in belem zlatu ter naštet drugih variant vam ponujajo pestro izbiro za popestritev vaše zveze. Ker hočemo, da so naše stranke vedno zadovoljne, vam ponujamo odlično službi za pomoč strankam, ki vam bo pomagala pri iskanju popolnega prstana. Ali ste v dvomih, katero velikost potrebujete? Poslali vam bomo brezplačni merilnik velikosti prstana, da boste svojo velikost bodočega prstana ugotovili v domačem naslonjaču. V primeru splošnih vprašanj ali vprašanj glede produktov, vam bo naša služba za pomoč strankam z veseljem brezplačno ponudila pomoč.