ŽENSKI PRSTANI

3179 izdelkov [i]
/
Hitri filter
Izberite Kovina Zlitina
Barva
kovine
Barva
  • Več
    filtra
Mreža 
Nastavitve padajoèo smer
Izdelki 1 do 30 od 3179 skupno
na stran
  • Razvrsti po
  • filtra
    Napredno
Najdenih 3179 izdelkov, ki jih je mogoče prilagoditi. [i]
Stili
Kamen
Barva
kovine
Karat
filtra
Napredno
Nalaganje ... Nalaganje več rezultatov...
Mreža 
Nastavitve padajoèo smer
Izdelki 1 do 30 od 3179 skupno
na stran

Ženski poročni prstani - Keltski prstani, keramično zlato, starinski prstani itn.

Z GLAMIRA kolekcijo poročnih prstanov se boste počutili posebne in očarljive! Poroka je ena najpomembnejših dogodkov v našem življenju, zato je za to posebno priložnost treba izbrati brezhibne izdelke. Ženski poročni prstani, ki jih ponuja GLAMIRA, ponosno predstavljajo eno izmed mnogih kolekcij modernega in klasičnega sloga. Prelep okras bo očaral vsakogar in bo lepo sinhroniziral z vašo lepoto, ko oblečete poročno obleko. Ko se vaše sanje uresničijo, boste hkrati razsvetlili sobo, po kateri se boste sprehodili. GLAMIRA mojstrska kolekcija poročnih prstanov so oblikovani tako, da so vedno videti "ta pravi" za vas. GLAMIRA da glamuroznemu nakitu čisto nov pomen. Sledite lahko GLAMIRA korak-za-korakom prodajnemu postopku, kjer si lahko izberete velikosti, barve, materiale in še več.

Poročni prstani vključno s keltskimi, keramično-zlatimi, klasičnimi, preprostimi, jeklo-zlatimi in starodobni poročni prstani so pri GLAMIRA vedno na voljo in vas čakajo v obsežni kolekciji. Izdelani so iz najboljših materialov, zlitin in (pol) dragih kamnov in so na voljo v vseh velikostih, barvah in oblikah. Pri GLAMIRA.co.uk boste našli prstane vseh vrst.

Poročni prstani predstavljajo kolekcijo zlatih, srebrnih in platinastih poročnih prstanov. Prav tako pa so na voljo tudi prstani iz paladija ali srebrni poročni prstani, elegantni združeni prstan in večbarvni prstani, kot je na primer prstan iz jekla in zlata. Veliko ženskih prstanov ima diamante ali kubični cirkonij. Razvajali vas bomo v vsakem primeru; naj gre za klasični prstan, preprosti prstan ali kričeč keltski poročni prstan. Brskajte po spletni prodajalni GLAMIRA, da si sami ogledate obširno kolekcijo poročnih prstanov. Prepričani smo, da vas v naši prodajalni čaka prstan, ki vas bo prevzel in se ga ne boste nikoli naveličali!