Poročni Prstani

3193 izdelkov [i]
/
Hitri filter
Izberite Kovina Zlitina
Barva
kovine
Barva
  • Več
    filtra
Mreža 
Nastavitve padajoèo smer
Izdelki 1 do 30 od 3193 skupno
na stran
  • Razvrsti po
  • filtra
    Napredno
Najdenih 3193 izdelkov, ki jih je mogoče prilagoditi. [i]
Stili
Kamen
Barva
kovine
Karat
filtra
Napredno
Nalaganje ... Nalaganje več rezultatov...
Mreža 
Nastavitve padajoèo smer
Izdelki 1 do 30 od 3193 skupno
na stran

Poročni nakit - Kupite posebej oblikovan in pomemben nakit pri GLAMIRA.si

Poročni prstani metaforično pravimo, da so zadnja potrditev ljubezni; resnično so popolni krogci, ki simbolizirajo večno ljubezen. Vaši poročni prstani bodo vaši stalni spremljevalci, ki vaju bojo oba opominjali na obljubo zvestobe in pomoči en drugemu. Izbira poročnih obročkov je najbolj pomemben del priprave na veliki dan in paru običajno prinese tudi veliko užitka. Kakorkoli že, izbira prstana je resna stvar, saj bo ta simbol ljubezni za vedno krasil vaš prst ali prst vašega partnerja. Zato mora vaš izbrani edinstveni poročni prstan predstavljati enak pomen tako zdaj, kot na vaši 10, 20 in 30-ti obletnici — ali pa naj takrat predstavlja še več.

Stili in materiali določajo brezčasnost vašega poročnega prstana; zato so poročni prstani (kot tudi vsi drugi prstani) v GLAMIRA selekciji na voljo v različnih zlitinah, oblikah in barvah; vsi pa so oblikovani iz najboljših materialov in narejeni tako, da z vami ostanejo vse življenje. Odkrili boste raznorazne poročne prstane, vključno s poročnimi prstani iz roza, rumenega in/ali belega zlata ali prstani iz paladija, platine in srebrne prstane. Vse to tukaj, v našem spletnem katalogu, kjer lahko izberite prstan, ki res predstavlja vašo osebnost. Ko boste tudi čez desetletje pogledali na svoj poročni prstan, se ne boste nikoli spraševali o tem “Kaj sva razmišljala in zakaj sva izbrala takšnega?”. GLAMIRA ponuja tiste prave prstane za vse osebnosti in za vse okuse -- takšne, ki trajajo in jih ne morete povezati samo z enim obdobjem v modni zgodovini.
Neobičajni, ampak še vedno klasični GLAMIRA poročni prstani, so prstani obdani s kockastim cirkonom ali s petité kompletom diamantov. So profesionalno in ročno izdelani in vam omogočajo, da izrazite svojo osebnost, ampak še vedno obdržijo da brezčasen videz!