x
 
   

Način plačila

Kreditna kartica

KREDITNA KARTICA

Svoje plačilo lahko opravite s kreditno kartico (MasterCard, Visa, American Express, Diners Club, International, JCB), da podate vaše naročilo. Garantiramo vam, da je vsaka transakcija na naši spletni strani zaščitena in da vaša informacija o kreditni kartici ni shranjena v naš sistem.

0.00 €

PayPal

PAYPAL

Če hočete plačati z uporabo "Paypal-a", izberite to kot vašo metodo plačila in boste avtomatsko premeščeni na PayPal stran. Če imate obstoječi PayPal račun, se lahko povežete z uporabo vaših podatkov o uporabniku, da potrdite naročilo. Če nimate PayPal računa, se lahko registrirate in nadaljujete s plačilom.

0.00 €

BANČNA TRANSAKCIJA A

BANČNA TRANSAKCIJA A

Na blagajni boste našli informacije o bančnem računu - vključno s številko IBAN in referenčno številko - kjer lahko prenesete znesek plačila.

Prosim upoštevajte, da so lahko potrebni 2 -3 delovni dnevi, preden se plačilo pokaže na našem računu, odvisno od vaše banke. Vaše naročilo bo predelano samo po prejetju plačila. Prosim zagotovite, da bo referenčna številka, vnešena v podrobnostih plačila, pravilna. V primeru nepravilna ali manjkajoče referenčne številke, bo vam Adyen vsoto nakazal na vaš bančni račun in vaše naročilo ne bo obdelano.

0.00 €