Moški nakit

Glamira s svojim moškim nakitom ustvarja definicijo stila, imenitnosti in šarmantnosti. Moškim, ki jim je mar za videz, bodo našli vse, da se bodo počutili očarljivi.

Moški nakit
PRIPOROČAMO VAM
boderOGLEJTE SI VEČ
 • Uhani za moške

  Uhani za moške
  Kdo pravi, da moški ne sledijo modnim trendom? Z GLAMIRA posebno kolekcijo uhanov za moške boste opaženi tudi vi, tako kot ženske!

 • SREBRNO PRSTENJE

  SREBRNO PRSTENJE
  Preprosto, a še vedno bleščeče. Poudarite vaš stil s posebnim kosom nakita in dodajte eleganco vašemu videzu!

 • Usnjene zapestnice

  Usnjene zapestnice
  Modern men should complete their style with small but effective touches. Men's leather bracelets will be the perfect complement for modern men's casual look.

 • Moške verižice

  Moške verižice
  Majhen simbol lahko pove na tisoče besed in obenem pokaže, kako dobro to osebo poznate. Verižica, ki pristoji osebnosti izbranega moškega je vselej odlična ideja za prav posebno darilo.
Nalaganje...

GLAMIRA moški nakit - Oblikovani moški prstani in manšetni gumbi

Pravijo, da moški ne potrebuje več kot ure in poročnega prstana. Kakorkoli, zaradi nove definicije mode in imenitnosti je moški nakit GLAMIRA tisto, kar si bi želel vsak moški in zagotovo najde pot do njegove omare. Prav tako moškemu pomaga pri nošenju izdelkov, ki niso le estetske narave, temveč imajo globlji pomen. GLAMIRA ve, da je za moške ključnega pomena namen, ki lahko moškemu doda osebnost v bolj modernem okolju. Da ustvari moško podobo, GLAMIRA ponuja moški nakit, vključno z manšetnimi gumbi in moškimi prstani, ki govorijo svojo zgodbo moškosti, moči in karizme ...

Obleka ne naredi moškega. Nakit ga!
Pri GLAMIRA oblikujte svoj nakit, kot so moški manšetni gumbi ali prstani s poljubnimi dragulji, ki bodo pričarali moškost in pragmatični stil. Ko slišite ime, dragulji ali dragi kamni, najprej pomislite na diamante, safirje, rubine in smaragde. Kakorkoli, pri GLAMIRA.si je na voljo 20 različnih kamnov, vključno z oniksom, Swarvosky in drugimi. In vsak dragulj je na voljo v svoji edinstveni barvi, od snežno bele pa vse do rumene, z drugimi besedami; safirji, topazi, ametisti, granati, citrini itn.

Oblikovanje izbranega nakita v izbrani zlitini je način, da si oblikujete in ustvarite čisto svoj edinstven izdelek! Za svoje prstane ali manšetne gumbe lahko izberete rožnato, belo ali rumeno zlato ali srebro. Še več, GLAMIRA ponuja oblike zlata v dvojih barvah, na primer v rožnati in beli ali rumeni in beli. Na svojem prstanu lahko imate prav tako gravirano svoje ime ali vaš najljubši rek. Preizkušate svoj okus in želje, naj odloči vaše srce! Nakit za moške ne bo videti le frajersko, ampak bo prav tako zaradi edinstvenega oblikovanja imelo še bolj edinstveno zgodbo.

S kolekcijo moškega nakita vam GLAMIRA nudi pestro izbiro možnosti, da ustvarite oz. oblikujete svoj lastni jaz in pustite modni pečat, ki si ga želite!