PRIPOROČAMO VAM
boderOGLEJTE SI VEČ
 • SREBRNO PRSTENJENOVA

  MOŠKI ZAROČNI PRSTANI
  Zaročni prstani za moške so edinstven znak vaše vezi. Vaša ljubezen je obojestranska - pokažite jo tako, da izberete popoln osebnostni prstan zanj.

 • Uhani za moške

  Uhani za moške
  Kdo pravi, da moški ne sledijo modnim trendom? Z GLAMIRA posebno kolekcijo uhanov za moške boste opaženi tudi vi, tako kot ženske!

 • Usnjene zapestnice

  MOŠKIH ZAPESTNIC
  Modern men should complete their style with small but effective touches. Men's leather bracelets will be the perfect complement for modern men's casual look.

 • Silver ringsNOVA

  Moški Keramični Nakit
  Engagement rings for men are a unique sign of your bond. Your love is mutual – show it by choosing the perfect personalized ring for him.

 • Moške verižice

  Moške verižice
  Majhen simbol lahko pove na tisoče besed in obenem pokaže, kako dobro to osebo poznate. Verižica, ki pristoji osebnosti izbranega moškega je vselej odlična ideja za prav posebno darilo.

 • Men's Necklaces

  Srebrni prstani
  A little token can tell a thousand words and show how well you know someone. A necklace that suit a man's personality is always a great idea for a special gift.
Nalaganje...

GLAMIRA moški nakit - Oblikovani moški prstani in manšetni gumbi

Pravijo, da moški ne potrebuje več kot ure in poročnega prstana. Kakorkoli, zaradi nove definicije mode in imenitnosti je moški nakit GLAMIRA tisto, kar si bi želel vsak moški in zagotovo najde pot do njegove omare. Prav tako moškemu pomaga pri nošenju izdelkov, ki niso le estetske narave, temveč imajo globlji pomen. GLAMIRA ve, da je za moške ključnega pomena namen, ki lahko moškemu doda osebnost v bolj modernem okolju. Da ustvari moško podobo, GLAMIRA ponuja moški nakit, vključno z manšetnimi gumbi in moškimi prstani, ki govorijo svojo zgodbo moškosti, moči in karizme ...

Obleka ne naredi moškega. Nakit ga!
Pri GLAMIRA oblikujte svoj nakit, kot so moški manšetni gumbi ali prstani s poljubnimi dragulji, ki bodo pričarali moškost in pragmatični stil. Ko slišite ime, dragulji ali dragi kamni, najprej pomislite na diamante, safirje, rubine in smaragde. Kakorkoli, pri GLAMIRA.si je na voljo 20 različnih kamnov, vključno z oniksom, Swarvosky in drugimi. In vsak dragulj je na voljo v svoji edinstveni barvi, od snežno bele pa vse do rumene, z drugimi besedami; safirji, topazi, ametisti, granati, citrini itn.

Oblikovanje izbranega nakita v izbrani zlitini je način, da si oblikujete in ustvarite čisto svoj edinstven izdelek! Za svoje prstane ali manšetne gumbe lahko izberete rožnato, belo ali rumeno zlato ali srebro. Še več, GLAMIRA ponuja oblike zlata v dvojih barvah, na primer v rožnati in beli ali rumeni in beli. Na svojem prstanu lahko imate prav tako gravirano svoje ime ali vaš najljubši rek. Preizkušate svoj okus in želje, naj odloči vaše srce! Nakit za moške ne bo videti le frajersko, ampak bo prav tako zaradi edinstvenega oblikovanja imelo še bolj edinstveno zgodbo.

S kolekcijo moškega nakita vam GLAMIRA nudi pestro izbiro možnosti, da ustvarite oz. oblikujete svoj lastni jaz in pustite modni pečat, ki si ga želite!