Nalaganje...

NAŠA PONUDBA

Velikost prstana je enako pomembna kot prstan sam. Gracilno in udobno ujemanje prstana, bo utrdilo vez s tem elegantnim prstanom. GLAMIRA ne bo odnehala, dokler ne boste zadovoljeni v vseh pogledih, zato vam ponujamo brezplačno spreminjanje velikosti za Vaš ne-vgravirani ali vgravirani prstan v roku prvih 60 dni po prevzemu produkta.

Za več informacij preberite politiko vračila blaga tukaj. Če potrebujete dodatno pomoč, se obrnite na našo službo za podporo strankam, tako da pošljete e-pošto na service@glamira.si ali pa nas pokličete na 80 488875. Naša ekipa vam bo z veseljem priskočila na pomoč.

Dostavite personalizirano in osebno sporočilo z brezplačnim vgraviranjem in dodajte življenskemu darilu sentimentalno vrednost. Naj se počuti posebno in unikatno - tako kot njen prstan.

GLAMIRA bo vgravirala Vaš prstan zastonj, če izberete to opcijo tekom Vašega plačila. Izbirate lahko med štirimi različnimi fonti in vključite posebne simbole, kot srčke ali simbol neskončno. Maksimalno število simbolov je 25 - vključno z presledki, ikonami in črkami.

GLAMIRA izstopa v sektorju s privlačno doživljenjsko garancijo. Poročni ali zaročni prstan je nakup življenja, zato hočemo zagotoviti, da dobite produkt najboljše kakovosti z zadovoljivo garancijo. Doživljenjska garancija se nanaša na ves nakit GLAMIRA, ker smo glede naših produktov samozavestni. V primeru napake proizvajalca, GLAMIRA pregleda produkt in Vam ga z veseljem popravi. Prosim obrnite se navračilo blaga za več podrobnosti.

Nakit je delikatna zadeva in zahteva dodatno skrb pri dostavi. GLAMIRA ponuja dodatno in zavarovano dostavo na vsa naročila, ki so bila pri dostavi poškodovana ali izgubljena. Ko naročilo zapusti naše prostore, Vam bomo posredovali sledilno številko za sledenje Vaše pošiljke.

Priporočamo Vam, da odprete Vaš paket in pregledate, če kaj manjka ali je vsebina poškodovana. Če odkrijete kakršno koli škodo, vložite zahtevek za škodo in zavrnite potrdilo o prejemu.

Če s svojim naročilom niste zadovoljni, lahko vrnete Vaše naročilo h GLAMIRI, bodisi za vračilo, spremembo velikosti, vgraviranje ali popravilo. Pošljite obrazec za povratno naročilo, ki ga lahko izpolnite v nekaj preprostih korakih. Sprintajte ga in ga pošljite skupaj z naročilom. Ko bo vračilo naročila potrjeno, boste na e-mail dobili informacije o tem kako nadaljevati. Prosim preberite našo politiko vračila blaga preden pošjete predmet nazaj.

GLAMIRA priznava pomen posebnega trenutka, ki ga cenite, zato zraven Vašega naročila dobite še modno in brezplačno darilno škatlo.

Leta 2012, smo začeli dizajnirati in razvijati svoje lastne produkte. Ob vstopu na mednarodni trg, je za vzdrževanje profesionalnih storitve in zajemanje najvišje standardne kakovosti, bila potrebna vpeljavitev specializiranih notranjih gemologov. Naši strokovnjaki na področju gemologije, ročno izberejo vsak dragulj, ki ga uporabljamo in potrdijo kakovostne standarde, ki jih želimo ponuditi ves čas.

GLAMIRA razume nujo po perfekciji v vsakem detajlu, ko je poseben trenutek blizu. Velikost prstana je enako pomembna kot prstan sam in GLAMIRA Vam stoji ob strani, ko jo najbolj potrebujete.

Brezplačno naročite merilnik velikosti prstana s klikom na to povezavo ali pa nam pišite na service@glamira.si vključno z vašim imenom in naslovom s pripisom "Naroči merilnik velikosti prstana". Brezplačen merilnik velikosti prstana lahko naročite na vsaki strani, takoj pod cenovnim oddelkom, kjer piše: "Poiščite svojo velikost prstana".

Strokovnjaki GLAMIRA Vam bodo svetovali pri odločitvi za posebno priložnost. Sporočite nam, če bi radi slišali drugo mnenje ali predlog in izkušeni strokovnjaki bodo več kot veseli, da Vam pomagajo. Funkcija vprašajte strokovnjaka zna biti zelo praktična, saj lahko določite kriterije kot so cenovni rang, dogodek in tip nakita. Strokovnjaki bojo pogledali v vsak detajl in bojo delili njihove misli z Vami. Če želite oddati zahtevek, kliknite tukaj, kar vam bo vzelo le nekaj minut.

Kako Unovčiti Vašo Kodo Kupona

Sodelujte v akcijah preko elektronskih novic ali na naši Facebook Strani, da si prislužite kupone.

Unovčevanje kupona

- Unovčite lahko samo en kupon na nakup.

- Kupone lahko unovčite samo pred zaključkom nakupa.

- Kupona ne morete zamenjati za denar.

Veljavnost

- Darilni bon je možno unovčiti le za določen čas. Veljavnost kupona je možno razbrati na kuponu ali pri kampanji.

Vračanje

- Na splošno velja, da je izdelke, ki so bili kupljeni z darilnim kuponom, možno vrniti.

- Če bi zaradi kakršnega koli razloga radi vrnili izdelek, ki je bil kupljen s kuponom, boste dobili dodatne kreditne točke na Glamirin uporabniški račun.

Kuponi in promocije

- Čez vse leto vam za različne priložnosti nudimo številne promocije.