Nalaganje...

NAŠA PONUDBA

Velikost prstana je enako pomembna kot prstan sam. Gracilno in udobno ujemanje prstana, bo utrdilo vez s tem elegantnim prstanom. GLAMIRA ne bo odnehala, dokler ne boste zadovoljeni v vseh pogledih, zato vam ponujamo brezplačno spreminjanje velikosti za vaš negraviran ali graviran prstan v roku 60 dni od prevzema produkta.

Za več informacij preberite politiko vračila blaga tukaj. Če potrebujete dodatno pomoč, se obrnite na našo službo za podporo strankam, tako da pošljete e-pošto na service@glamira.si ali pa nas pokličete na 80 488875. Naša ekipa vam bo z veseljem priskočila na pomoč.

Dostavite personalizirano in osebno sporočilo z brezplačnim vgraviranjem in dodajte življenskemu darilu sentimentalno vrednost. Naj se počuti posebno in unikatno – tako kot njen prstan.

GLAMIRA bo vaš prstan vgravirala zastonj, če se za to odločite tekom vašega plačila. Izbirate lahko med štirimi različnimi pisavami in vključite posebne simbole, kot so srčki ali simbol neskončno. Maksimalno število simbolov je 25, vključno z presledki, ikonami in črkami.

GLAMIRA v sektorju izstopa s privlačno doživljenjsko garancijo. Poročni ali zaročni prstan je nakup življenja, zato hočemo zagotoviti, da dobite produkt najboljše kakovosti z zadovoljivo garancijo. Doživljenjska garancija se nanaša na ves nakit GLAMIRA, ker smo glede naših produktov samozavestni. V primeru napake proizvajalca GLAMIRA pregleda produkt in vam ga z veseljem popravi. Prosimo, obrnite se na vračilo blaga za več podrobnosti.

Nakit je delikatna zadeva in zahteva dodatno skrb pri dostavi. GLAMIRA ponuja dodatno in zavarovano dostavo na vsa naročila, ki so bila pri dostavi poškodovana ali izgubljena. Ko naročilo zapusti naše prostore, vam bomo posredovali sledilno številko za sledenje vaše pošiljke.

Priporočamo vam, da ob prejetju svoj paket odprete in pregledate, ali kaj manjka in ali je vsebina poškodovana. Če odkrijete kakršnokoli škodo, vložite zahtevek za škodo in zavrnite potrdilo o prejemu.

Če s svojim naročilom niste zadovoljni, ga lahko vrnete GLAMIRI. Bodisi za vračilo, spremembo velikosti, graviranje ali popravilo. Pošljite obrazec za povratno naročilo, ki ga lahko izpolnite v nekaj preprostih korakih. Obrazec natisnite in ga pošljite skupaj z naročilom. Ko bo vračilo naročila potrjeno, boste na e-pošto prejeli informacije o tem, kako nadaljevati. Prosimo, preberite našo politiko vračila blaga, preden predmet pošljete nazaj.

GLAMIRA priznava pomen posebnega trenutka, ki ga cenite, zato poleg svojega naročila dobite še modno in brezplačno darilno škatlo.

Leta 2012 smo začeli oblikovati in razvijati svoje lastne produkte. Ob vstopu na mednarodni trg je bila za vzdrževanje profesionalnih storitev in doseganje najvišje standardne kakovosti potrebna vpeljava specializiranih notranjih gemologov. Naši strokovnjaki na področju gemologije ročno izberejo vsak dragulj, ki ga uporabljamo, in potrdijo kakovostne standarde, ki jih želimo nuditi ves čas.

GLAMIRA razume potrebo po popolnosti v vsakem detajlu, ko je poseben trenutek blizu. Velikost prstana je enako pomembna kot prstan sam in GLAMIRA vam stoji ob strani, ko jo najbolj potrebujete.

Brezplačno naročite merilnik velikosti prstana s klikom na to povezavo ali pa nam pišite na service@glamira.si vključno z vašim imenom in naslovom s pripisom "Naroči merilnik velikosti prstana". Brezplačen merilnik velikosti prstana lahko naročite na vsaki strani, takoj pod cenovnim oddelkom, kjer piše: "Poiščite svojo velikost prstana".

Strokovnjaki GLAMIRA vam bodo svetovali pri odločitvi za posebno priložnost. Sporočite nam, če potrebujete drugo mnenje ali predlog in izkušeni strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali. Funkcija vprašajte strokovnjaka zna biti zelo praktična, saj lahko določite kriterije, kot so cenovni razpon, dogodek in tip nakita. Strokovnjaki bodo preverili vsako podrobnost in delili svoje misli z vami. Če želite oddati zahtevek, kliknite tukaj, kar vam bo vzelo le nekaj minut.

Kako unovčiti kodo kupona

Sodelujte v akcijah preko e-novic ali na naši Facebook strani, da si prislužite kupone.

Unovčevanje kupona

- Unovčite lahko samo en kupon na nakup.

- Kupone lahko unovčite samo pred zaključkom nakupa.

- Kupona ne morete zamenjati za denar.

Veljavnost

- Darilni bon je možno unovčiti le za določen čas. Veljavnost kupona je možno razbrati na kuponu ali pri kampanji.

Vračanje

- Na splošno velja, da je izdelke, ki so bili kupljeni z darilnim kuponom, možno vrniti.

- Če bi zaradi kakršnegakoli razloga radi vrnili izdelek, ki je bil kupljen s kuponom, boste dobili dodatne kreditne točke na svoj Glamirin uporabniški račun.

Kuponi in promocije

- Čez vse leto vam za različne priložnosti nudimo številne promocije.