Brezplačna dostava

  60-dnevna politika vračil

 
   

Nakit

PRIPOROČAMO VAM
boderOGLEJTE SI VEČ
 • Zapestnice

  Zapestnice
  Lahko postanete zaželeni z enim samim dodatkom. Poživite svoje obročke z različnimi dragulji in jih spremenite v edinstven dodatek!

 • Prstani za členke

  Prstani za členke
  Včasih so že detajli dovolj, da na novo oblikujete svoje vedenje in slog. Oglejte si našo kolekcijo prstanov za členke, majhnih in sanjskih izdelkov, ki so oblikovani skladno z vašo miselnostjo.

 • NAKIT Z BARVNIMI DIAMANTI

  NAKIT Z BARVNIMI DIAMANTI
  Razkošno in elegantno ... popolnoma prilagojeno vašim edinstvenim željam. Odločite se za nekaj posebnega in pobrskajte po naši kolekciji NAKITA Z BARVNIMI DIAMANTI!

 • NAKIT ZA ZAČETNICE IN IMENA

  NAKIT ZA ZAČETNICE IN IMENA
  Kos nakita je edinstven, ko ima vgravirane začetnice ali besede, ki govorijo o vaših čustvih.

 • Verižice za gleženj

  Verižice za gleženj
  Razkošen kos nakita, ki bo vašemu slogu dodal čudovit detajl. Oglejte si našo zbirko verižic za gležnje in si privoščite tisto, ki vas bo prevzela...

 • NAKIT ENOSTAVNIH OBLIK

  NAKIT ENOSTAVNIH OBLIK
  Če v svoje sprejmete enostavnost, vam bo GLAMIRA nakit enostavnih oblik pomagal ponovno oblikovati vaš stil.

 • kolekcija

  kolekcija
  Biseri, modeli z emajlom in dvojna raba - vse kar potrebujete, da bi vaše sanje o nakitu zaživele! Pozabite na običajno, oglejte si naše kolekcije in se odločite za poseben slog.

 • UHANI ZA NOS

  UHANI ZA NOS
  Čudovito oblikovani uhani za nos bodo navdušili ljubitelje trendov in izpolnili njihove največje želje! Naredite spremembo in se odločite za edinstven kos nakita, ki postaja vse bolj priljubljen med vsemi starostnimi skupinami

 • Broška

  Broška
  Ni važno, če gre za vašo mamo, drage prijatelje ali za vašega ljubezenskega partnerja - izkažite svojo ljubezen! Podarite najboljši kos nekomu kot znak zahvale za nepozabne trenutke.

 • OBLIKUJTE SVOJ NAKIT

  OBLIKUJTE SVOJ NAKIT
  Če ne najdete svojega sanjskega nakita v nobeni trgovini, ste zdaj prišli na pravo mesto! GLAMIRA vam po meri izdela katerikoli stil, ki ga iščete.

NAKIT

Nakit ima moč, da poosebi katerokoli čustvo, zaradi katerega se počutite edinstveno. Je ključen pri oblikovanju individualnega videza za vsako priložnost in za vsakogar, ki ima stil.

S široko paleto visokokakovostnega luksuznega nakita vas GLAMIRA spodbuja, da odprete svoj um in dovolite, da vaš videz izžareva dostojanstvenost in gracioznost ter v svojem življenju pozdravite svežino in radost. Ni pomembno, ali iščete ženski nakit, moški ali otroški nakit, odkrili boste naše po meri oblikovane modele očarljivih prstanov, uhanov, ogrlic in tudi vgraviran nakit, ki je narejen iz rumenega, rožnatega ali belega zlata, sterling srebra in iz mnogo drugih priljubljenih materialov! Navdušila vas bo brezštevilna izbira modelov nakita, ki ustreza vsakemu okusu in proračunu. GLAMIRA vam prav tako lahko pomaga pri dodajanju očarljive barve na nakit tako, da vam ponuja tudi drage in poldrage barvne kamne, kot so ametist, peridot, tanzanit, akvamarin in mnogi drugi. Na naši spletni strani lahko odkrijte ogrlico, ki bo postala obvezni del posebnih priložnosti; posebni prstan, ki bo izkazoval vašo ljubezen in zaobljubo vaši ljubljeni osebi ali pa par uhanov, ki bodo ustvarili eleganten in značilen videz.

Personaliziran nakit

se lahko ustvari z vsemi dragulji, od Velikih štiri (diamant, rubin, smaragd in safir) pa vse do Swarovski kristalov in drugih kamnov, zlitin ali možnosti karatov. Tako tak nakit predstavlja najboljšo izbiro za darilo, ki se občuduje celo življenje. Edina omejitev v trgovini GLAMIRA je vaša domišljija!