x
 
   
PRIPOROČAMO VAM

NAKIT

Nakit ima moč, da poosebi katerokoli čustvo, zaradi katerega se počutite edinstveno. Je ključen pri oblikovanju individualnega videza za vsako priložnost in za vsakogar, ki ima stil.

S široko paleto visokokakovostnega luksuznega nakita vas GLAMIRA spodbuja, da odprete svoj um in dovolite, da vaš videz izžareva dostojanstvenost in gracioznost ter v svojem življenju pozdravite svežino in radost. Ni pomembno, ali iščete ženski nakit, moški ali otroški nakit, odkrili boste naše po meri oblikovane modele očarljivih prstanov, uhanov, ogrlic in tudi vgraviran nakit, ki je narejen iz rumenega, rožnatega ali belega zlata, sterling srebra in iz mnogo drugih priljubljenih materialov! Navdušila vas bo brezštevilna izbira modelov nakita, ki ustreza vsakemu okusu in proračunu. GLAMIRA vam prav tako lahko pomaga pri dodajanju očarljive barve na nakit tako, da vam ponuja tudi drage in poldrage barvne kamne, kot so ametist, peridot, tanzanit, akvamarin in mnogi drugi. Na naši spletni strani lahko odkrijte ogrlico, ki bo postala obvezni del posebnih priložnosti; posebni prstan, ki bo izkazoval vašo ljubezen in zaobljubo vaši ljubljeni osebi ali pa par uhanov, ki bodo ustvarili eleganten in značilen videz.

Personaliziran nakit

se lahko ustvari z vsemi dragulji, od Velikih štiri (diamant, rubin, smaragd in safir) pa vse do Swarovski kristalov in drugih kamnov, zlitin ali možnosti karatov. Tako tak nakit predstavlja najboljšo izbiro za darilo, ki se občuduje celo življenje. Edina omejitev v trgovini GLAMIRA je vaša domišljija!