NAKIT


KOLEKCIJE

Prikaži vse kolekcije
PRIPOROČAMO

NAKIT

Nakit ima moč, da poosebi katerokoli čustvo, zaradi katerega se počutite edinstveno. Je ključen pri oblikovanju individualnega videza za vsako priložnost in za vsakogar, ki ima stil.

S široko paleto visokokovostnega luksuznega nakita vas GLAMIRA spodbuja, da odprete svoj um in dovolite, da vaš videz izžareva dostojanstvo in gracioznost ter v svojem življenju pozdravite svežino in radost. Ni pomembno ali iščete ženski, moški ali otroški nakit, odkrili boste po meri oblikovane modele očarljivih prstanov, uhanov in ogrlic. Navdušil vas bo vgraviran nakit, ki je narejen iz rumenega, rožnatega ali belega zlata, sterling srebra in iz mnogo drugih priljubljenih kamnov. Navdušila vas bo neskončna izbira modelov nakita, ki ustrezajo vsem okusom in denarnicam. GLAMIRA vam prav tako lahko pomaga pri dodajanju očarljive barve na nakit tako, da vam ponuja tudi poldrage barvne kamne kot so ametist, peridot, tanzanit, akvamarin in mnoge druge. Na naši spletni strani lahko odkrijete ogrlico, ki bo postala obvezen del posebnih priložnosti: posebni prstani, ki bodo izkazovali ljubezen in zaobljubo vaši ljubljeni osebi ali pa par uhanov, ki bodo ustvarili eleganten in značilen videz.

Personaliziran nakit

se lahko ustvari z vsemi dragulji, od Velikih štiri (diamant, rubin, smaragd in safir) pa vse do Swarovski kristalov in drugih kamnov, zlitin ali možnosti karatov. Tako tak nakit predstavlja najboljšo izbiro za darilo, ki se občuduje celo življenje. Edina omejitev v trgovini GLAMIRA je vaša domišljija!
Nalaganje...