Nalaganje...

VODIČ ZA VELIKOSTI ZAPESTNIC

Zapestnica je dodatek, ki se uporablja tako za vsakodnevno uporabo kot za razkošen videz in odraža slog tako žensk kot moških. Da ne boste imeli težav pri izbiri najboljše zapestnice, ki ustreza vašemu okusu, je treba najti pravo velikost za vas. Velikost zapestja se lahko spreminja glede na težo osebe. Obstajajo tudi druge stvari, ki vplivajo na velikost, kot je izkoščena struktura zapestja ali spol. Običajno imajo moški širša zapestja kot ženske. Pri modelih zapestnic kot so teniške zapestnic morate biti pozorni na obliko, ki jo ima vaša roka, ko jih nataknete.

Povprečna velikost zapestnic

Cenimo dejstvo, da ne želite meriti zapestja nekoga drugega, da ne bi pokvarili prenesečenja.

Na srečo vam bo naša 60-dnevna politika vračanja zamenjala zapestnico, ki ste jo kupili, če imate težave z velikostjo.

Povprečna velikost zapestnice za ženske je približno 18 cm, medtem ko je za moške približno 20 cm. In to je enako srednji velikosti možnosti zapestnice GLAMIRA.

Brezplačni merilec zapestja od GLAMIRE

Common Ring Sizes

Za tiste, ki imajo težave pri določanju prave velikosti zapestnice, bo merilec velikosti pravilno določil vašo velikost. Z možnostmi brezplačne dostave svojim strankam zagotavljamo najboljše rezultate med merjenjem zapestnice. Ne pozabite, da obstaja možnost različnih meritev glede na blagovno znamko, ki jo želite. Zato ne zamudite te priložnosti, da dobite brezplačno merilec in brezplačno poštnino.

Pošljite nam e-poštno sporočilo na service@glamira.si z vašim imenom in naslovom, da boste zahtevali brezplačni zaganjalnik zapestnic z naslovom »naroči zapestnik sizer«. Lahko pa preprosto izpolnite ta obrazec in se prijavite na brezplačno orodje za zapestnice. Ko končate z aplikacijo, lahko traja do 7 delovnih dni, da vam posljemo brezplačni zapestni program za dostavo na vaš naslov.

Merilec zapestja ki se natisne

Merilec zapestja ki se natisne

Če imate slučajno tiskalnik doma, ga lahko prenesete v obliki PDF. Prepričajte se, da med prenosom ne boste spremenili oblike merilca, da prvotna velikost ne bo spremenjena.

Če še vedno niste prepričani, katera velikost bi bila najboljša za vas, ste več kot dobrodošli, da se obrnete na naše strokovnjake za nadaljnjo razpravo o zadevi. Pišite nam 

Nasveti za merjenje velikosti zapestnice

  • Za zapestnice za tenis in usnje se prepričajte, da merite tik nad zapestno kostjo in ji dodate približno pol-palčni dodatek. Na ta način vaša zapestnica ne bo niti preveč ohlapna niti pretesna.
  • Če želite kupiti takšen model, zaprite prste skupaj in izmerite mesto, kjer je vaša roka najširša. Nato se z uporabo grafikona, ki ga je poslal GLAMIRA, odločite za velikost, s katero boste šli.
  • Za moške imamo na voljo usnjene zapestnice. Medtem ko je srednje velikost povprečna velikost zapestnice, se lahko o naši velikosti prepričate z našim velikostnim tabelom.

Tabela velikosti zapestnic

Spodaj najdete standardne velikosti zapestnic za zapestnice / obeske.

Uk Chart