Nalaganje...

Zakaj izbrati GLAMIRO?

Neomejena izbira draguljev

Pri GLAMIRI lahko izbirate med tako neverjetno veliko nakita z različnimi dragulji različnih barv. Poskušamo zagotoviti vse različne okuse in sloge, zato imajo naše stranke veliko možnosti za izbiranje. Od bolj tradicionalnega belega diamanta do najnovejših kategorij barvnih diamantov ali redkejših odtenkov dragih kamnov, kot je London modri topaz, boste zagotovo našli popolni nakit za Vas.

Različni stili

GLAMIRA oblikovalci si prizadevajo, da ponudijo kar se da največ različnih možnosti za naše stranke. Zato najdete na naši spletni strani ogromno različnih stilov nakita, za vsak okus nekaj.

Večletne izkušnje

GLAMIRA se je zaradi dolgoletnega profesionalnega odnosa in prizadevanja za nenehno izboljševanje dela razširila po številnih državah in ima poslovalnice po vsem svetu. Naročanje nakita pri nas, prikazuje predanost stroki in leta izkušenj.

Ocena kakovosti s strani strokovnjakov

GLAMIRA poskrbi, da so vsi naši nakiti najboljše kakovosti. Vsak predmet gre skozi zelo strog pregled, ki ga opravijo naši strokovnjaki. Vsak detajl našega nakita je ustvarjen in proizveden z najbolj občutljivo skrbnostjo in pozornostjo, obenem pa se posložujemo dolgoletnim izkušnjam in poglobljenem znanju na tem področju.

Možnosti plačila

GLAMIRA poskuša narediti postopek naročanja kar se da nemoten in udoben. Ponujamo različne načine plačila, tako da lahko izberete najprimernejšega za Vas.

Etično zagotovljena mesta

GLAMIRA sodeluje samo z etičnimi in reguliranimi rudarskimi območji. Ko naročite kos nakit pri nas, ste lahko prepričani, da dragulji ne prihajajo iz konfliktnih con, ampak samo iz najbolj zanesljivih virov.

Hitra brezplačna dostava

GLAMIRA zagotavlja zavarovano, hitro in brezplačno dostavo na vaš naslov. Delamo z zanesljivimi dobavnimi podjetji, ki poskrbijo, da bo vaše naročilo prišlo k Vam varno in v najkrajšem možnem času.

Certifikat

Našim strankam je zagotovljeno potrjeno potrdilo GL in možnost naročila potrdila GIA za diamantni nakit.

Naročanje brez tveganja

Medtem, ko naročate pri GLAMIRI, ste lahko sigurni, da ne tvegate. Našim strankam ponujamo možnost povratka v 60 dneh, tako da ste lahko v nakup nakita, ki vam ustreza, brez dvoma prepričani. Zaradi nepravilne velikosti prstana ne smete biti zaskrbljeni, saj lahko svoj prstan v 60 dneh brezplačno zamenjate. Poleg tega je življenska garancija, ki jo nudimo, zanesljiv dokaz zaupanja, ki ga dajemo v našo kakovost in storitev.