Manšetni Gumbi

212 izdelkov [i]
Hitri filter
Izberite kamen <span>Izberite</span> kamen
Clear
Karat Karat
  • Več
    filtra
Mreža 
Nastavitve padajoèo smer
Izdelki 1 do 30 od 212 skupno
na stran
  • Razvrsti po
  • filtra
    Napredno
Najdenih 212 izdelkov, ki jih je mogoče prilagoditi. [i]
Stili
Kamen
Barva
kovine
Karat
filtra
Napredno
Nalaganje ... Nalaganje več rezultatov...
Mreža 
Nastavitve padajoèo smer
Izdelki 1 do 30 od 212 skupno
na stran

Posebej oblikovani moški manšetni gumbi - Zlatin in srebrni manšetni gumbi

Najbolj fine podrobnosti moškega videza so tiste, ki zase govorijo največ o moškem videzu. Nošenje manšetnih gumbov je najmanj in najbolj elegantno, kar lahko moški naredi, da pokaže te podrobnosti Zapomnite si, da vaš stil piše vašo zgodbo in v tej zgodbi morate izbrati diamantni oklep, da prikažete svojo moč. To je vaš budni zaščitnik. Z GLAMIRA večnimi manšetnimi gumbi za moške lahko svojim rokavom dodate čisto nov videz! Pri GLAMIRA lahko uživate v vlogi protagonista legende in pustite svojim podrobnostim oblačil, da govorijo zase.

GLAMIRA prilagojeni manšetni gumbi so kandidat, ki vas bodo spremljali večno. Če vam besede niso preveč blizu, si lahko oblikujete zlate manšetne gumbe na način, da boste na bolj intimni ravni govorili o svoji osebnosti. Ali pa prepustite, da GLAMIRA lepo zavije srebrne manšetne gumbe in vam jih v vašem imenu pošlje na dom.

GLAMIRA prav tako pomaga poskrbeti za ženine, saj nudi edinstvene sete nakita, ki lepo sinhroniziraj s poročnimi oblačili. Na poročni dan naj se ne bi kopali v dodatkih, GLAMIRA ponuja manšetne gumbe, ki so pravi kandidat, da minimalno, a perfektno popestrijo poročno opravo. Prav tako jih lahko oblikujete po svojem okusu in ste lahko prepričani, da so ti manšetni gumbi tisto, kar želite nositi. GLAMIRA sistem vam bo omogočil, da se boste vedno odločili za prave kamne, kovine in barve. Uspeh bo par manšetnih gumbov, ki bodo slavili vaš življenjsko zaprisego. Zaradi tega bodo ti manšetni gumbi od GLAMIRE tisto, na kar lahko računate!

Dobesedno lahko oblikujete in ustvarite svoje manšetne gumbe tako, da izberete barvo, obliko in vrst kamnov (ali želite diamante ali brez) in kovino. GLAMIRA seznam manšetnih gumbov je dolg, zato se vedno najde nekaj za vsak okus.