Vrni naročilo

 • POMEMBNO OBVESTILO

  Upoštevajte, da imajo kurirji operativne težave zaradi nenehne pandemije koronavirusa in njegovi vplivi se spreminjajo iz dneva v dan, odvisno od lokacije. Nadaljujemo s proizvodnjo in pošiljanjem, vendar ne moremo nadzorovati postopka dostave, ki nam ga zagotavljajo naši partnerji. Upoštevajte morebitne zamude ali omejitve, ki se lahko pojavijo.

  Prosimo vas, da pred vračilom blaga izpolnite in oddajte spodnji obrazec. Če želite pred oddajo blaga v vračilo izvedeti več o naši Politiki vračanja blaga, vas prosimo, da kliknete na spodnjo povezavo: https://www.glamira.si/return-policy/

  1. Druga velikost
  2. Graviranje
  3. Zahteva za popravilo
  4. Preklic
  Razlogov:
  Prisotna je poškodba
  Manjkajo deli
  Tega nisem naročil
  Drugo (do 1000 znakov)
  Naèin plaèila *
  1. Kreditna Kartica
  2. Bančno nakazilo
  3. Paypal
  Izberite izdelek za vračilo :

  Vaš e-mail naslov in številka naročila se morata ujemati s podatki v naših evidencah, da lahko nadaljujete z vašim vračilom. Prosimo vas, da preverite ali je vaša številka naročila pravilna in da je vaš e-mail naslov tisti, ki ste ga prvotno uporabili za oddajo naročila.

  Želite nalepko za odpremo za Vašo povračilo?
  Da, želim nalepko za odpremo za 10€.
  1. Odložite na servisnem centru
  2. Kurirska zbirka iz mojega naslova
  Prebral sem pravila in pogoje poslovanja in se strinjam z njimi.
  Nisem odstranil pečata.
  Izdelka nisem uporabil.
  V moje vračilo bom dodal tudi ostale dopolnilne izdelke (darilna škatlica, certifikat, promocijski izdelki ipd.).
POMEMBNO OBVESTILO:
 • Upoštevajte, da bo vaša zahteva za vračilo obdelana na podlagi podatkov, ki jih podate na spletu. Ročno napisane opombe na natisnjeni kopiji obrazca za vračilo ne bodo upoštevane.
 • Da zagotovimo hitro in učinkovito vračilo izdelka, se po izpolnitvi vračilnega obrazca, Vaša prošnja ne more več spremeniti. Preden nadaljujete z vlogo, prosim dvakrat preverite informacije, ki ste jih podali pri zahtevi.
 • Proces prilagoditve velikosti traja okoli 25 delovnih dni. V kolikor je pred vami posebna priložnost, kot denimo poroka, vam predlagamo, da nam izdelek v popravilo pošljete šele po dogodku. V kolikor se vaše brezplačno 60-dnevno obdobje izteče pred dnevom tega dogodka, nas o tem obvestite in se o podrobnostih izvedbe dogovorite z našo ekipo za podporo strankam.
* Zahtevana polja