Nalaganje...

Vrni naročilo

 • Delamo s polno zmogljivostjo in se po najboljših močeh trudimo, da bi bil vaš izdelek dostavljen v predvidenem časovnem okviru. Vendar pa se lahko na nekaterih območjih občasno pojavijo kratke zamude zaradi omejitev, ki jih povzroča tekoča pandemija. V teh redkih primerih cenimo vaše potrpljenje in razumevanje.


  Prosimo vas, da pred vračilom blaga izpolnite in oddajte spodnji obrazec. Če želite pred oddajo blaga v vračilo izvedeti več o naši Politiki vračanja blaga, vas prosimo, da kliknete na spodnjo povezavo: https://www.glamira.si/return-policy/

  1. Druga velikost
  2. Graviranje
  3. Zahteva za popravilo
  4. Preklic
  Razlogov:
  Prisotna je poškodba
  Manjkajo deli
  Tega nisem naročil
  Ostalo (do 1000 znakov)
  Naèin plaèila *
  1. Kreditna Kartica
  2. Bančno nakazilo
  3. Paypal
  Izberite izdelek za vračilo :

  Vaš e-mail naslov in številka naročila se morata ujemati s podatki v naših evidencah, da lahko nadaljujete z vašim vračilom. Prosimo vas, da preverite ali je vaša številka naročila pravilna in da je vaš e-mail naslov tisti, ki ste ga prvotno uporabili za oddajo naročila.

  Želite nalepko za odpremo za Vašo povračilo? [?]
  Da, želim nalepko za odpremo za 10 €.
  1. Odložite na servisnem centru
  2. Kurirska zbirka iz mojega naslova
 • POMEMBNO OBVESTILO:
  • Upoštevajte, da bo vaša zahteva za vračilo obdelana na podlagi podatkov, ki jih podate na spletu. Ročno napisane opombe na natisnjeni kopiji obrazca za vračilo ne bodo upoštevane.
  • Da zagotovimo hitro in učinkovito vračilo izdelka, se po izpolnitvi vračilnega obrazca, Vaša prošnja ne more več spremeniti. Preden nadaljujete z vlogo, prosim dvakrat preverite informacije, ki ste jih podali pri zahtevi.
  • Proces prilagoditve velikosti traja okoli 25 delovnih dni. V kolikor je pred vami posebna priložnost, kot denimo poroka, vam predlagamo, da nam izdelek v popravilo pošljete šele po dogodku. V kolikor se vaše brezplačno 60-dnevno obdobje izteče pred dnevom tega dogodka, nas o tem obvestite in se o podrobnostih izvedbe dogovorite z našo ekipo za podporo strankam.
* Zahtevana polja